Köpråd ; bilköp

Tjenare! Söker någon bakhjul eller fyrhjulsdrien bil, gärna turboladdad. Har funderat på en impresa men vet inte riktigt något om dom. Någon som har förslag på en bil man kan pendla med till jobbet men ändå ha kul i när snön börjar falla? Har 80000 att spendera. Mvh Tommy



Svar på inlägget: Köpråd ; bilköp



Finns ju ganska många att välja på då? Audi A3/A4/A6/TT/S3/S4/S6 för att bara nämna ett Märke... Har du inga andra krav? Strl, miltal, ålder osv...


Ända spontana kravet är lite jävlaranama under huven, relativt lättskruvat och en ordentlig tillgång till delar


evo eller just impreza tycker Audi är tråkiga,, själv hade jag ju valt Sierra Cosworth,, men men


Håller med ovanstående, Cosworth är jävligt coolt överlag. Och sierrorna är rätt tuffa till utseendet.


körde impreza förr, ångrar nu att jag sålde den..


Hur är din S14 att köra? Vad man har sett så verkar dom roliga i alla fall. Kanske inte någon bruksbil, men kan tänka mig att det är mycket bil för pengarna. eller har jag fel?


Visst är dem roliga, så länge dem inte är original, hehe Mycket bil för pengarna är de helt klart! SR20 motorn har stor potential för trimning också men som bruksbil är den kanske inte nån höjdare..


http://www.blocket.se/vi/51027031.htm Motorn skall enligt säljaren vara nyrenoverad för 4 månader sen. Vad tror ni? Hur hittar man reservdelar osv till den?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka