Köpråd: Cab, vinter

Hej, Jag har börjat kolla runt lite på olika cabbar men har lite svårt att bestämma mig för vad jag vill ha. Krav:4 säten Går att köra hela året. 00:a eller nyare Maxpris 80k Bilen kommer stå under tak på vintern men inte i ett varmt garage. Det viktigaste är komforten och den får gärna vara lite rolig att köra utan att dra allt för mycket soppa. Det jag har hittat nu är: http://www.blocket.se/stockholm/Saab_9_ . 11&w=1 http://www.blocket.se/ostergotland/BMW_ . 11&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/BMW_323 . 11&w=1 Även kollat på Audi a4 och Volvo c70 men tycker inte dom är lika snygga som Saab och BWM. Gällande 9-3 så är det 04:a och nyare som gäller då jag tycker dom äldre är extremt fula. Har ni några tips på dessa modeller eller det kanske finns något helt annat som jag hittat?



Svar på inlägget: Köpråd: Cab, vinter



Jag har testört saaben http://www.blocket.se/stockholm/Saab_9_ . 11&w=1 Väldigt trevlig bil, men tänkte på hur väghållning och så kommer vara senare i vinter när det kommer snö med tanke på att den är sänkt. Tror det var 40mm. Någon som har någon erfarenhet?


Väghållningen blir ju bättre om de är sänkt men så klart blir ju framkomligheten sämre så klart tar ju i lättare. Men ska du verkligen köra en cab på vintern? men ingen av dessa bilar du nämt är inget problem att köra året runt men en cab behöver ju lite extra vård om de ska köras på vintern me tanke på tyg taket Mest körglädje är de ju i 330in de enda ja inte gillade me den av en snabb titt var väl hjulen men de är ju lätt o byta


Drömläge att köpa cabbe nu. Köpte en för ngr veckor sedan. Volvo och Saab gick bort. Sen fick jag se denna som är lite "kul" Chrysler Sebring.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka