Ang medlemmar i forumet som frågar om dittan o dattan

Men som verkar ha lyft till himlariket Om ngn frågar varför hans bil tex. hoppar i 50 och 10 personer kommer med förslag på div lösningar. Trådskaparen hittar felet MEN delger ej sin lösning Dålig stil tycker jag.



Svar på inlägget: Ang medlemmar i forumet som frågar om dittan o dattan



Word.


?


Han menar att han har samma åsikt. Det tar för lång tid att skriva mer än ett ord nuförtiden Och jag håller även med fullständigt med ditt ursprungsinlägg. Ska det vara så svårt att skriva vad felet var när felet är fixat? Många tar ju till och med tiden att skriva t.ex "felet fixat, tråden kan låsas" istället för att skriva vad som var felet och hur dem fixade det.


Nuförtiden? , "word" härstammar väl så långt bak som till 70 talet om jag inte har fel


Ja, må trådskaparna som undanhåller dessa svar trilla ner i avgrundens mörka djup och gå en ytterst smärtsam död till mötes genom att slukas av helvetets brinnande eldar.


Word


De är lite tråkigt att de inte kommer med en lösning. Ungefär lika tråkigt som att spamma sönder trådar med onödiga ord som "word". Dock är de nog ett fenomen från användare som är ganska färska här. Som faktiskt hoppade över lite forumregler och liknande.


Word!


6§ Lyftning av trådar och innehållslösa inlägg Inlägg vars huvudsyfte är att lyfta en tråd är inte tillåtna. Innehållslösa inlägg som ej för diskussionen framåt är inte tillåtna. Som innehållslöst inkluderas t.ex. inlägg som "+1", "word", "hehe" med mera. Seså lugna ner dig nu






99§ Leka moderator på forumet Att leka moderator och att tillrättavisa andra medlemmar är strikt förbjudet och straffas med offentlig förnedring.


Ord. För att vara åtminstone litegrann allvarlig så håller jag med trådskaparen att det ju är synd att lösningen på problemet inte anges i trådarna ibland, absolut.


Hjälper faktiskt till. Men de är tråkigt att man bara skapar en tråd och sen låter folk undra. Om vi ska tillbaka igen.


Kvaliten på ett forum är nog hur trevliga svar man får. Att alla (dom flesta) bryr sig om att ngn annan bryr sig om dig. Alltså har du hittat felet på din bil ,va inte blyg o förmedla det. Garaget blir mer attraktivt o informativt. Borde stå som en forumregel. Dumt o uppfinna hjulet igen o igen o igen ,igen,igen ..........


Jag tycker det är märkligare med dessa trådar där TS ställer en fråga och sedan vet bättre än alla svar denne får fast det skiner igenom att kunskapen är synnerligen låg.


Problemet är dubbelsidigt:Oftast inget ord om det är löst eller hur den löste det men samtidigt är det ovanligt att ens få ett tack av personen som frågar om hjälp om man hjälper till. Dålig stil helt klart men detta blir bara vanligare och vanligare.


Tycker egentligen det är värre när folk tar sig tid och maila en här på sidan, man ger dem ett svar på frågan/problemet, sen hör man inget från dem igen


Ungefär såhär. har ett problem, tex bränsle mätaren lever sitt eget liv. så söker man info om det för att hoppas på att någon har liknande bekymmer och löst. Först blir man överlyckligt på att man kan ha hitta hur man kan lösa det, sen står det ingenting om det -.- Typ så känner jag men det är ofta då gamla trådar.


De som hjälper andra här är ju galna egentligen. Även om man får ett ljummet tack nån gång ibland (eller "Tack alla" som det brukar stå = ännu mindre värt) så vet ju ingen vem man är och samma person som man nyss hjälpt kanske slår ner dig i krogkön samma dag! Moderatorn hotar en om man använder fel ordval..... trots att man alltså försöker hjälpa till helt gratis! Nä jag tror de här forumen är en utdöende social konstruktion tyvärr. Det är som Timbuktu sjunger; Folk vill ha tillbaka men vägrar att ge.....


Vissa medlemmar som hjälpt många andra borde få en guldstjärna eller något. VIP-status? Menar absolut inte mig själv, jag tänker på t.ex. " Marlboroman ". Hur många har inte han hjälpt med Volvo-problem?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka