Köpråd: Saab Aero 9-3 2004

Tjenare! Jag såg en annons på blocket som jag genast blev intresserad av och det var en Saab Aero 9-3 2004. Jag har smsat ägaren och frågat efter mer bilder, men vad tycker ni om dom bilderna samt informationen om bilen? Är det en värd bil att köpa? 13600 mil känns ju som ingenting alls samt att den är nästan fullutrustad(?). Är det någon som har Carfax uppgifter som den kan dela med sig av? Registrerings nummer är UXA529. www.blocket.se/halland/Saab_9_3_Aero_51 . 16&w=2 Om jag åker för att kolla på den, är det något speciellt man ska tänka på när man kollar på en Saab aero? Tack för svaren!



Svar på inlägget: Köpråd: Saab Aero 9-3 2004



Enligt transportstyrelsen hade bilen 2013-12-23 rullat 229974km, men det har hänt förr att besiktningspersonalen har skrivit fel, rätt miltal kan styrkas med serviceboken.


Det var jag som skrev fel.... UXA259 skall det vara. Jag ringde och pratade med honom och han sa att det var problem mwd klimatanläggninen, vet ni vad det kan kodta att reparera en sådan?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka