Köpråd lhd trimmad manell supra 93 o uppåt/sv såld bmw orginal m5 e60

försäkringar, underhåll, service nån som vet lite priser etc dessa 2 bilar är det ju typ samma pris i inköp..+ sidan motorsång på båda effekt på båda, - ?



Svar på inlägget: Köpråd lhd trimmad manell supra 93 o uppåt/sv såld bmw orginal m5 e60



Försäkring kan du själv kolla på compricer.se Bara leta upp regnr på typ blocket skriva in så får du se... Service är nog troligen dyrare på en M5 eftersom den bör servas på auktoriserad verkstad. Sen får du tänka på att det blir krångligare att bes en trimmad bil, har själv ägt en 600 hk Evo och den var omöjlig att besiktiga. Hade personligen valt M5 alla dagar i veckan, även om den kanske är dyrare att äga...


http://www.blocket.se/ostergotland/Toyo . 15&w=3 http://www.blocket.se/orebro/Bmw_m5_507 . 15&w=3 Även om supran har över 100 hk mer så är den trots allt nästan tio år äldre . Söker man på supran så står där automat fast i annonsen är den manuell och att den är importerad nyligen. Är ingen bil jag hade velat bes... Står även:Senast godkända besiktning: 2013-04-08 I trafik första gången i Sverige: 2013-06-28 Verkar lite konstigt?


Den var väl avställd vid besiktning, inget konstigare än så gissar jag... Men för att återgå till ämnet, som jag ser det är enda alternativet M5:an. Iaf om man är ute efter en bil att använda...


snygg bmw riktigt bra o nice me svarta fälgar hade valt bmw jag men det ä min åsikt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka