Köpråd SUV

Är på jakt efter en suv, men vettefan vad man ska ha för nånting. KRAV Driftsäker Automat 4wd Inte kameltrött Önskvärt 7-sitsig Budget: Max 150k Märke spelar ingen som helst roll. Har kollat lite på Cadillac SRX och Dodge durango, men svårt att hitta så mycket info om dom förutom nybilstester.



Svar på inlägget: Köpråd SUV



låter som en volvo xc90 om man nu kan klassa den som suv


????


Han menar förmodligen, Aptrött, skitslö, accelarationsbefriad.


http://www.blocket.se/stockholm/Toyota_ . 12&w=3 En sådan där kanske? Fakta:http://www.cars-data.com/en/toyota-land . pecs/48607 FN kör sådana när dom är ute på krigshärjade platser, mao driftsäker.


http://www.blocket.se/jonkoping/Lexus_R . 12&w=3 Inte 7-sitsig. Släpvagnsvikt 700kg. Förbrukar blandad körning 0.81. http://www.cars-data.com/en/lexus-rx-400h-specs/20718


Här är forum för srx. http://srx.forum24.se/srx-forum-1.html Cadillac är bra bilar men man ska klart kolla så att allt sköts om ordentligt. Jag själv kollar lite efter srx ibland men jag har krav på dragkrok vilket de knappt finns några med. Får ju knappt dra något ändå på b kort.


Obromsat ja. Bromsat får man dra betydligt mer, vore ganska värdelöst annars


990 på bkort. 1740 på utökat.


Vilken jvl miss jag gjorde där Tack boys att ni är vakna. Här är de fullständiga uppgifterna vad man får lasta/dra efter en dylik Lexus RX400h Max släpvagnsvikt, kg: 2000 Max släpvagnsvikt kg, obromsad: 700 Släpvagns maximala totalvikt vid B-behörighet, kg: 990 Släpvagns maximala totalvikt vid utökad B-behörighet, kg: 1740 Max sammanlagd bruttovikt, kg: 4505 Max lastvikt, kg: 390 Den länkade bilen är borttagen från blocket.






haha ja 990 är ganska lite men de har väl med storleken på bilen att göra. Jag får ju dra mer på min cts på vanligt b. Så om man ska kunna nyttja lexusen till fullo gällandee släpvagna så är de utökat körkort som gäller


Tack för alla tips! Och ja, med kameltrött menar jag att det måste hända lite iaf när man gasar så en omkörning inte behöver planeras 1 km i förväg.


http://www.blocket.se/gavleborg/Volvo_x . 19&w=3 Bör väl va en helt ok bil me lite fart i trots att den är stor


Tack för tipset! Har fått lite tips nu så det här ska nog lösa sig Verkar lite som att samtliga suv'ar har sina egenheter och standard fel. Får ta en kväll och verkligen läsa igenom vilka fel man helst lever med.


Kanske kan vara nåt http://www.blocket.se/halland/Volvo_XC9 . 20&w=1 Denna hade visserligen gått rätt långt för en 07:a Men finns säkerligen andra med mindre miltal.


Hyundai Santa Fe? http://www.blocket.se/kalmar/Hyundai_Sa . 15&w=3 http://www.blocket.se/halland/Hyundai_S . 15&w=3 http://www.blocket.se/stockholm/Hyundai . 15&w=3


Inte sugen på en Tahoe eller Suburban -01 och framåt? Har dock ingen lust att kolla upp vad man får dra http://www.blocket.se/jamtland/Chevrole . 11&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Chevrole . 11&w=3 http://www.blocket.se/vasterbotten/Chev . 11&w=3 Nya Chevrolet Trax går väl att få tag i för 140-150k, den är väl dock inte 7 sittsig


Jag sålde nya sådana. Hade du så klart bara bilar som rullat max 500 mil men tycker de är trvliga ochkänns rätt "biffiga" även om den inte står varken V8 eller Chevrolet i fronten... Den diesel jag brukade köra drog lite.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka