Köpråd: BMW 120i eller Golf VI TSI GT

Hej, Har funderat på detta och valet står mellan två bilar:BMW 120i 2007 5dr 170Hk. Golf VI TSI GT 2009 5dr 160Hk. Priset på dessa ligger runt 110-130k Jag tänker på körkänsla och storlek. Någon som har erfarenhet utav dessa bilar? Hur stor är baksätet i förhållande till varandra. Tacksam för svar! Mvh



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 120i eller Golf VI TSI GT



Jag upplever att BMW 1-serie är både roligare och känns mer rejäl än en Golf men när det gäller utrymmen har E87 inte mycket att komma med då den utnyttjar sin storlek illa, fram sitter man bra i bägge men Golf är den ende som har godkänt med utrymme från B-stolparna och bakåt. Det går utmärkt och leva med en etta men lika praktisk som en Golf är den inte. Men det är alltid bäst om man skaffar sig en egen uppfattning och både 1-serie och Golf finns det gott om så mitt tips är att du hittar två bilar att ta en närmre titt på, lycka till!


Tack! upplever lite samma sak, att ettan är väldigt liten där bak men samtidigt är den betydligt roligare och köra.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka