Är ute en bättre bättre MIG-svets köpråd

Hej Behöver köpråd med MIG-svets Jag ska köpa en bättre MIG-svets den som jag har är inte alls bra behöver en större mig-svets. Ja håller på renovera en golf mk2 det är mkt rost lagning. Ni som kan mkt om Svetsar kan svara på detta kan tänka man lägga mellan 2-4000kr Har hittat en mig-svets kommer lite info om den och en bild sen kan säga om den är bra till det Märkes svets från RELI som vi erbjuder er till 1/2priset då vi köpt in 5st fulla containers av denna mycket populära svets. Och det är givetvis först till kvarn som gäller. Alla våra svetsar kommer med komplett slangpaket så det är bara att börja svetsa direkt. Reli 200pi är en väskmodell och har den minsta storleken på marknaden så den är mycket lätt att ta med sig därav namnet MOBIL. 1-fas, fläktkyld svets för såväl flusstråd(utangas) som MIG/MAG (gas) svetsning. Lämpad för reperationssvetsning av plåt, t.ex bilplåt. Inbyggt termostatiskt skydd. Svetsen är godkänd för MAX 5kg rullar med tråd. Trådkapaciteten är 0,8-1,0mm. RELI MIG/MAG 200ip Ström: 230v 1-fas Max input: 8,2KVA Freqvens: 50/60 Efficiency: 0,85 Power factor: 0,9 Max No load: 42V Current range: 50-200A Max current: 200A Tråd tjocklek: 0,8-1,0 Klassad: IP21S Höjd: 420mm Bredd: 220mm Djup: 390mm Vikt: 19KG CE-Godkänd: Ja TSU testad



Svar på inlägget: Är ute en bättre bättre MIG-svets köpråd



Jag skulle hellre satsa på att köpa någon bättre begagnad svets med känt märke istället. Typ Esab eller Kempi. Någon dag kanske du behöver laga svets maskinen och då är det väl bra å få tag i delar. Men det är vad jag skulle göra.


Billigt skräp från Kina. Köp en begagnad proffs-svets. Jag har en gammal Kemppi 250Amp med Lisa matarverk. Har aldrig haft en bättre svets. Kostar mellan 5-7000.


Okej är BenRoyal bra?


Också från Kina. Satsa på kända märken som Darkus skrev. ESAB eller Kemppi. Mest sålda = bra tillgång på reservdelar.


har haft en Esab Smash Weld 180A 3-fas i 30 år ,bara bytt slangpaketet


Okej jag ska en som går på en fas. Får kolla upp dom då. Ja vill inte köpa hur dyr som hälsat för jag svetsar inte så mkt


Vilket land tillverkar dcea mig svets


http://www.jula.se/mig-svets-origomag-c141-130-a-210045


Är dom mig-svetsar bra dom har på swedol?






migatronic ja, dock ingen i din prisklass vill du inte köppa en ny te,x esab eller kempi så köp en beg, dom gör bra svetsar och det finns garanterat reservdelar te,x lintool har mkt delar, dom säljer även beg svetsar


Jag jobbar uteslutande med kemppi på jobbet. Stor, 3fas, dyr men förbannat bra. Men jag har även provat på många kompisars mindre 1fas svetsar och den enda jag kan rekommendera är Esabs lilla "miggy" 125a. Billig begagnad och svetsar bra i karossplåt. Kan givetvis finnars många fler bra små svetsar. Men jag har provat 3 olika ESAB 125or, och skall jag köpa svets själv blir det en sån... Lycka till!


bästa är om man kan få tillgång till 3fas och då välja en liten 3fas svets. svetsar en hel del med en lite plutt mig men den är 3fas svetsar plattjärn som är 5mm tjocka med den utan problem och den klarar tunn plåt perfekt. för rätt vad det är så behöver man svetsa något lite tjockare och då är det skönt att ha lite kräm. kör som sagt bara med kända märken så slipper du problemen som dyker upp annars. och kör med riktig gas istället för den där flushtråd skiten för det blir bara bajs av allt


Hej Jag har bara tillgång med en fas till garaget. Det är en hobby jag håller på med och renovera en bil. Så jag vill inte köpa hurdyr mig svets hälsat för jag svetsar bara på tunnplåt.


köp en esab 1 fas 150 amp har själv en sån funkar hur bra som helst


MIG-svets OrigoMag C141 130 A esab på jula är det något köpa eller?


Är den bra då?


Jula säljer en esab MIG-svets OrigoMag C141 130 À är det något köpa då?


Asså bra o bra mer duger i krig ! Kolla på blocket om du kan hitta nått i närheten ist för att handla på Jula ett tips bara!


Är dom maskiner inte bra på jula då?



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka