Köpråd minivan/buss

tja alla glada (nästan) är i behov av minivan..minst 6pl.. men är krav på att stolarna bak kan möbleras om.. så att man kan sitta mot varandra om ni förstår mig.. men vet ej vilka märken som har detta möjlighet.. samt att det ska vara diesel..och av "nyare" modell minst 03a tacksam för tipps..



Svar på inlägget: Köpråd minivan/buss



ingen som vet/har tipps?


Mercedes Viano http://www.blocket.se/lund/Mercedes_Ben . _9&w=3 VW Multivan (inte Caravelle då den bara har sätena på "rätt" håll) http://www.blocket.se/jamtland/Multivan . _9&w=3 Blocket-länkar för att du ska se "möbleringen", inte tvunget att de passar dina övriga behov.


tack matte


Har du kollat på dodge vanar eller.chevrolet van finns rätt billiga och sköna o köra


Går dt att möblera om stolar bak?


Ajjemen det går om man vill o orkar


Bra e ju dt jag vill ha


Nu vet jag inte hur mkt du vill lägga men här kommer än nyare dodge van http://www.blocket.se/orebro/Dodge_Ram_ . 17&w=3 helt ok


Annars är dom här helt underbara att köra http://www.blocket.se/vastmanland/Dodge . 17&w=3 farsan har 3st han tröttnar aldrig :-)






Jo de e sköna o köra.. vill ha minst 03a samt diesel..


Är nog ingen ide med disel länge då det är nästan lika Dyrt med bensin nu mera


Denna har diesel http://www.blocket.se/ostergotland/Chev . 17&w=3


Nyare än -03 och diesel = noll cheva van på blocket. Och jo, det är en ide med diesel...


Är inget fel med cheva diesel kostar ju typ lika mycket som bensin idag det känns meningslöst o ta diesel då det skiljer ju bara typ 1 kr nu för tin beror ju på om man köpa svart diesel av nån bonde då lönar det sig ju . Jag säger inget att jag har imot diesel för det har jag inte.


Vet inte hur det är med Cheva, men generellt så är diesel snålare. Alltså lönar det sig med diesel rätt fort (även om skatten ibland är dyrare) även om priset per liter är samma. Mer ju längre man kör såklart. Kan bli rätt många tusenlappar per år man sparar på att åka diesel då.


Jo det e ju klart men än V8 ska ju va bensinare helt klart :-) hade än pekant som hade än V8 diesel i än pontiac då blev man lite besviken när man körde den sj skulle man tänka sig . O ha diesel i än pickup :-)


Men i denna tråden finns inga krav på V8... kravet på diesel grundas nog snarare i att TS vill åka snålt, och då går V8 fetbort ändå...


En kompis har ett jobb som maskinförare. Samtliga av hans kollegor kör diesel. Gärna stora törstiga sådana... Kan ju var ngt sådant som ligger bakom...


jo diesel lönar sig för min del.. just nu kör jag en 6sitsig minibuss men går ej o möblera om stolar bak.. (för semesterresa) och jag kör under semestern ca 1.000mil på 7-10veckor just nu betalar jag skatt 2800/år så de är inte farligt.. och de lönar sig för min del iaf..



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka