Toyota supra mkiv köpråd

Funderar på att köpa en Toyota supra mkiv TT/singelturbo inom en snar framtid. Vill dock veta hur stor prisskillnad de är mellan högerstyrda och vänsterstyrda supror, och om de är värt att betala mer för en V-styrd eller är de bara lära sig köra H-styrt? Vad är de man ska ska kolla extra noga på när man ska köpa den? Alltså kända fel på supror? Och är de värd att importera en supra eller är de bäst att köpa en som redan är inregistrerad i Sverige? Tack för svaren!



Svar på inlägget: Toyota supra mkiv köpråd



http://www.garaget.org/forum/viewtopic.php?id=199909


gå in på blocket och kolla om du tycker det är värt prisskillnaden mellan rhd och lhd jag tycker inte det är värt det, och nu när suprorna är så billiga i sverige är det inte lönt att importera från england längre



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka