KÖPRÅD: Volkswagen Passat CC - 2012

Hej, ber om ursäkt ifall jag är jobbig, MEN behöver verkligen er hjälp nu. Denna kollade jag på igår på plats: http://www.blocket.se/skaraborg/Volkswa . 13&w=3 Den hade ett par synliga stenskott på vindrutan och det kom inte med några vinterdäck. Den har även gått 7100 mil och säljaren tjatade på att det är facelift på äldre, 2012 års modell och att dom värderade mil osv. 219.000 och han skulle kunna tänka sig gå ner nåt och försöka inkludera vinterhjul. Anledningen till denna är att den är 20km från mig. Sen om man kollar på denna: http://www.blocket.se/stockholm/Volkswa . 13&w=3 Alltså kolla utrustningen på den, den har fan allt. Automat, 4WD, Panorama, GPS och VINTERDÄCK och båda har Bi-Xenon pga att båda har Premiumpaket. Denna går på 199.900 och min polare var och kikade på den och den hade mindre stenskott som inte var så synliga. Dock är den i Stockholm. Är inte den första sjukt overpriced? Han ska ringa mig idag med ett bud men vad borde jag kontra med? Sett till allt detta är den första inte värd mer än 180k MED vinterhjulen känner jag? Tack så mycket på förhand.



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Volkswagen Passat CC - 2012



Jo den är överprisad rejält. Skulle satsa på automaten för 199.000:- istället, trots den groteska färgen på sätena.


Ja eller hur, överprisad tyckte jag också. Håller med om automaten, så jävla osexiga säten asså =/


Den dan du får laga DSG:n kommer du ångra att du inte köpte den manuella för 19k extra...


Spelar ingen roll hur många tusenlappar säljaren av den övre (realistiskt) kapar. Den andra har mer utrustning, lägre mil och är framförallt automat, klart bättre köp imo.


Har DSGn rullat över 5k mil är det sällan problem längre. Felen med dom inträffar tidigt. Dessutom är det DSG6 med våtlamellskoppling, inte den mer ökända taxibils-varianten DSG7 med torrlameller som har lite mer bekymmer när bilen rullat mestadels i stan.


@Ulf_W Den dagen han får pynta 1500:- i självrisk för att få en helt ny dsg svider nog inte allt för mycket, eller vad tror du? Bilen är lågmilad och av nyare modell, självklart har man en helförsäkring på exempelvis folksam. 8år 15.000 mil



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka