Köpråd xenon h7 eller h7r ?

tjena ska skaffa xenon snart.. och vilken ska man välja för att inte blända.. har "öppen" lykta.. har ringen kring lampan nu för att inte blända. men vet ej om bländningen kommer uppstå vid xenon.. så vilken ska man köra på.. h7 eller h7r och svar som olagligt vilken du än köper vill jag ej ha (vet ju redan detta) kommer bild på min lykta.. samt tipps om xenon.. 35w lr 55w funderar på 4.300k alt 5000k och helljuset kommer konv oxå.. vilken ska man sattsa på helljus? 55w lr 75w? samt kelvin? tack tack..



Svar på inlägget: Köpråd xenon h7 eller h7r ?



Högre K-siffra = blåare ljus. Jag har 6000K i både hel och halvljus på min V70, men har tröttnat lite på att alla hastighetsskyltar lyser grönt när man kör förbi... Satsa på 4300K, det ger bäst ljus utan att vara irriterande blått. Halvljuset är nog lagom med 35W, men helljuset kan du ju köra på 55w. H7R är tydligen rekommenderat till halvljuset för bilar med reflektor. Och det har du ju, av bilden att döma. http://www.xenonkungen.com/se/support-1.html#faq7 Jag har dock vanlig H7-sats i mitt halvljus, och det går fint. Ska man ändå ha olagliga ljus så är det ju skit samma tänker jag. Brukar bara sänka ljushöjden på strålkastarna om jag vet att det är poliskontroll i stan... Så kör på, det gör gott med Xenon, blir en jävla skillnad! Mvh


jo de e ju skillnad hade xenon på min gamla e46a blev riktigt stor skillnad.. hade då 5000k så 4300 låter troligen perfekt.. jo jag läste oxå att med Öppen reflektor så ska man satsa på h7r.. trodde att "ringen" som sitter att den tar bort bländningen..


Jag har just nu H7R i mina reflektor-strålkastare 4300K för mest ljus Kör på 35w i halvljus, 55w xenon med 4300k i helljuset också , sen 2 st 55w 4300k i extraljusen Så det tycker jag absolut du ska ha, hade vanlig h7 innan, men med H7R så blir också ljusbilden mer fixerad och bländar mindre!


Du ska ha H7R eftersom du har reflektor. Det ger en bättre ljusbild och gör så du bländar mindre som tidigare skrev, alla typer av reflektorer ska man ha H7R i halvljuset. I helljuset ger vanliga H7 mer ljus, men eftersom jag inte ser hur hela din reflektor är utformad för helljus så vettefan om det verkligen är bättre då för mycket ljus tenderar i att reflektorn reflekterar det överallt och inte bara rakt fram där du vill ha ljuset. 4300k ger bäst ljus och det kör jag personligen med och kan verkligen rekommendera alla andra att också göra. Du ska ha 35w till halvljus. Helljus är det 4300k som gäller och det är bara korkat att ha högre kelvin här, kör på 55w med Speedstarter ballaster så de lyser med nästan full effekt på en gång!


ang helljuset så ser den ut så här.. kanske inte syns så bra är den med gult blinkers.. http://www.allpartssouthwest.com/acatal . __748.html



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka