Köpråd nissan gt-r

hej harlänge drömt om att det ska ståen nissan gt-r på uppfarten. har lite frågorang den bilen. 1. servicen vart servar dom den ? vad kostar det, vad görs på servicen? (bor uppe i kiruna) 2.slitdelar som brukar gå på den? 3. ni som har en gt-r är ni nöjd med dom? kör ni året runt med dom? tacksam för svar, mvh en frusen kiruna bo



Svar på inlägget: Köpråd nissan gt-r



1. köper du en NY så ingår ju nissan service osv, då skickas bilen till den verkstaden som utför det. (bilen hämtas hos dig) 2. damaskerna samt drivknutarna är känsliga på dem.


Hade jag varit du hade jag slått en signal till Sveriges troligen mest gtr-kunniga person, Perra på 23gtr http://23gtr.se/ Han gör även service på dom.


vad jag vet så äre väl bara hedin bil som får beställa reservdelar till dem också?


Växellådan ska väll inte vara allt för stark på dom ? Finns en kille som bygger om lådorna på dom iaf


så rätt, sen 23gtr, va där häromdagen för att kolla in deras 1200 bygge. kmr bli sjukt


tackar tack, hade jag haft dom pengarna i bakfickan hade det nog stått en ny gt-r på gården. tack för svaren ska ta kontakt med 23gt-r. mvh


har man råd med en gtr så ska man inte fråga " vad kostar servicen på den " i min mening....


Det är faktiskt det man ska göra för dom bilarna är helt vansinnigt dyra i service och underhåll.


Är ju lite som att vara spekulant på ett slott och fråga vad det kostar att värma upp det. Det är liksom väntat att det är dyrt..






exakt! tänker man ens tanka på att köpa en såpas exklusiv bil så bör man ha inräknat en hel del pengar till service, däck, försäkring mm.


ne men det hade vart kul och veta ett ungefärligt pris på vad dom kostar i service osv det är inte bara just en gt-r jag är intresserad av har 3 andra bilar jag kollar upp och vad det skiljer i priser osv...


Nu vet jag ju inte vad du grundar det uttalandet på men kan säga att jag inte delar din uppfattning. Servicekostnaden har verkligen varit en piss i ett väldigt stort hav under mina, snart, fyra år. Mellanservicar gjorda på Hedin har legat mellan 4500-6800kr, 36-månaders gjorde jag under en semestertripp i Tyskland hos ett NHPC där och betalade runt 12000kr inklusive bakljuskit. Värdeminskningen under dessa år ligger på ca 7000kr/månad, där snackar vi reell kostnad. Har inte hittat några direkt svaga punkter, förutom Hedin Bil då.


Tjenare Sevä! Jag har ägt min GT-R i 2år+ nu och tror jag kan svara rätt bra på dina frågor. 1. Dom flesta servar bilen på tex 23GTR eller JRM. En standard service går från 5-15.000kr beroende på om det är den stora eller lilla servicen som ska göras. Det är rätt humana priser. Lämnar du in den till Hedinbil däremot så kostar säkert 25-50.000kr, dom är inte kloka. 2. Jag har bara bytt bromsklossar på min samt däck. 3. Jag är enormt nöjd med min, men jag ska sälja den för jag har blivit pappa och trots att det går utmärkt att ha hela familjen samt barnvagn i bilen och även 6 stora matkassar så är det nog dags att ta en pause i bilintresset en kort tid. Jag har nämligen inte _tid_ att leka med bilen justnu Och bilen går fantastiskt bra att köra med på vintern, det är 4hjulsdrift och tokigt bra grepp förutsatt att du har bra däck (såklart!)


Det är inte så ofta jag är inne på Garaget men nu råkade jag snubbla över den här tråden.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka