Köpråd! (Volvo 740 glt 16v, Volvo 740 tic, Mercedes 300d eller 300e)

Efter mycket letande och krånglade på blocket har jag fortfarande inte hittat en bil som jag vill ha. Som sagt så söker jag efter någon av dessa bilar: Volvo 740 glt 16v, Volvo 740 tic, Mercedes 300d eller 300e. Kraven är att bilen ska vara manuell och sedan samt besiktigad och skattad. Jag har en budget på 20000kr och med tanken på den prisklassen ska bilen även vara i gott skick!



Svar på inlägget: Köpråd! (Volvo 740 glt 16v, Volvo 740 tic, Mercedes 300d eller 300e)



bara att kolla på köp och sälj sidor. Får ej lägga in annonser i forumet


Har du något tips på var man ska hitta? Om du hade du läst så hade du sett att jag scannat av såna sidor redan. Och nej det är ingen annons


"Bil sökes" Flera bilar listade* Krav på manuell sedan som är besiktad o skattad Upp till 20' "bilen ska vara i bra skick" Ser ut som en annons enligt mig


Håller med, sen är de inga jätteovanliga bilar, de tycker upp med jämna mellanrum. Ha lite tålamod, lägg in en köpesannons, kika här på garaget å pm:a ägare till intressanta bilar.


http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_7 . =8&w=3


Råkar du vara en moderator eller?


Tack för tipset. Jag har hört av mig på vissa bilar här på garaget.


Tackar, skickade ett mail till honom.


behöver inte vara Moderator för att påpeka Reglementen visserligen men ibland skulle man vilja vara Mod,






Det märks


Sedan eller kombi? Kanske inte spelar någon roll?


Tycker att det dräller med 16v på blocket.se t.ex Men de kanske blir sålda rätt så omgående. Ganska trevlig vinterpulka faktiskt.


En 606 med turbo ska du ha !


I mina ögon är det oxo en annons. Låser. mvh jonTe/moderator



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka