KÖPRÅD: Japanparts - blueprint

Hejsan hejsan! Har köpt mig en gammal klassisk Japanare här i veckan.. En Toyota celica supra mkii från 1984 för att vara exakt. Nu är det lite saker jag måste köpa till den innan jag kan få den besiktad osv (Projekt tråd kommer!) Men undrar om någon av er har köpt delar från japanparts eller blueprint ? Jag har letat lite på nätet och tänkte köpa delar från http://www.bildelaronline24.se/ http://www.reservdelar24.se/ (verkar vara två snarlika hemsidor..) Men delarna de säljer kommer från antingen blueprint eller japanparts, är det billiga skit saker eller är det bara prisvärda? Ligger lite på en budget och delarna från både blueprint och japan parts var ju någorlunda billiga så man undrar ju kvaliten de är på dem.. Om någon av er har någon annan hemsida som har mycket delar eller om ni vet någon om det skriv gärna här i forumet eller skicka ett PM! Man vill ju inte köpa hem det så är det bara skit.. Då är det väl bättre att lägga ner lite mer pengar från början.. //Jansson.



Svar på inlägget: KÖPRÅD: Japanparts - blueprint



vet inte vad det är för delar du är ute efter men vi är rätt många i klubben som köper delar ifrån http://importcarparts.co.uk och dom har bra priser om man jämför med vad subaru tar här i sverige.


De hade lite problem med sin hemsida, eller rättare sagt står ''We are busy adding parts for this category. Please try another category, or bookmark this page and try again soon. We do have stock held for your vehicle, so please get in touch via phone or email as below if you would like to discuss your requirements:'' Så skickade ett mail till dem med det jag ska ha så får jag se vad priset blir och vilka delar de har! Tack för tipset.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka