Köpråd Mitsubishi Evo X

Hej, Jag har varit och kollat på en Evo x som jag är intresserad av. Men då jag inte är så med i matchen på just japanska bilar så tänkte jag rådfråga er lite.. Bilen är som ovan nämnt en Evo x MR, 2008 som har gått 6400 mil. Det som är bytt på bilen är följande, Feritta rostfritt sportavgassystem inklusive down pipe och racekat. H&R sänkningssats. Goodridge stålomspunna bromsrör/slangar. K&N sportluftfilterkit. Är det något specifikt man bör tänka på när man åker och kollar/provkör just en evo x? Finns det några vanliga fel på dessa bilar? Tacksam för bra svar. Mvh Carle



Svar på inlägget: Köpråd Mitsubishi Evo X



Hallå???


Hej... 6§ Lyftning av trådar och innehållslösa inlägg Inlägg vars huvudsyfte är att lyfta en tråd är inte tillåtna. Innehållslösa inlägg som ej för diskussionen framåt är inte tillåtna. Som innehållslöst inkluderas t.ex. inlägg som "+1", "word", "hehe" med mera.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka