Köpråd: 20" på BMW e92 ?

Tja, funderar på att byta upp mig till 20tummare på min e92:a. Vad tror ni? Är det möjligt o få det att fungera utan en massa jobb? Är sugen på den nya uppsättningen M6 fälgar från chromefalgar.se. Finns i 20x8.5 ET20 20x10 ET20 Fungerar det med dessa eller ska man ev. köra med 8.5" runt om? Eller kanske t.o.m lägga ned tanken helt o satsa på 19"? BMW 320 M -10 Alla tips o råd uppskattas!



Svar på inlägget: Köpråd: 20" på BMW e92 ?



Det där kommer aldrig funka, du behöver en ET på ca 35. Dom fälgarna du tittar på är anpassade för 5-serien och sticker ut 15mm för mycket för din bil. Men visst går det bra att ha 20" på en e92, bara det är rätt ET så är det inga problem.


Aha okey anade det nästan. Dem på chromefalgar rekommenderade att köra med 20x8.5 ET20 runt om, men nu vet jag bättre tack Vad tror du om dessa? Kan de gå? http://www.blocket.se/vi/50834498.htm


Dom ska passa, men ring och kolla för säkerhets skull innan du beställer


Yes får göra de. Tack ska du ha för hjälpen!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka