Köpråd Huvudenhet

Då min gamla huvudenhet packat ihop är jag på jakt efter en ny i 1500:- klassen(+-några hundringar). Har kollat på framförallt två från Alpine:http://www.brl.se/sv/artiklar/alpine-cd . nyhet.html http://www.dbakuten.se/bilstereo/cd-spe . cde-181rr/ Men har lite svårt att bestämma mig, är öppen för förslag på andra märken/enheter med. Tack på förhand :)



Svar på inlägget: Köpråd Huvudenhet



Tycker du borde vänta tills denna kommer ut i butik eller på webblager då du får bättre lågnivå utgångar. (4.8v istället för 2v) Alltså mer huvudenhet för pengarna enligt mig! http://www.brl.se/sv/artiklar/jvc-kd-r951bt.html Dock inget fel på dom du linka om du är i behov av en ny så fort som möjligt.


Jag skulle rekommendera att gå upp lite i prisklass å köpa en Alpine CDE-178BT elr IDE-178BT (CDE har CD men det har inte IDE det e skillnaden) Riktigt bra HU å då får du även en del filter som är bra att ha


Kenwood och pioneer har bra billigt sortiment av diverse spelare som ligger på 1500~ Har du tänkt använda nåt slutsteg i framtiden mvh Jocke


Tack för all tips



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka