Köpråd 335i vs 335d

Hallå! Är redigt sugen på att ta hem en 335i eller 335d från Tyskland från 2008+ ungefär, men jag undrar vilken bil ni skulle ha valt? Jag kommer ha den som pendlar bil men endå är det kul att kunna busa lite med dem! Ev kommer jag chippa bilen då också hur står sig bilarna emot varandra? Hade varit kul att höra om någon som kanske ev har ägt en av bilarna eller så! Edit, ett förslag på en bil http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm . LSO_EXPORT och ja jag vet att den är från polen



Svar på inlägget: Köpråd 335i vs 335d



En chipad 335D går väldigt fint. Sjukt vridmoment i dem. Ägt min 335i sen i höstas och är väldigt nöjd med den. Dock lite osäker på ekonomin att ha den som pendlarbil även om den under rätt förhållande går att köra rätt billigt. Men pga karaktären på motorn så blir det gärna att man gasar lite extra då och då... Sen bör man ju ha koll på kostnaden för att försäkra den.


335d går att få ur ca 370-400hk = brutal bil som dricker ca 0.8l/mil Hade valt den ifall jag skulle pendla. 335i går att plocka ut 550-600hk med utbytta turbos och massa godis dock inte världens billigaste då. Omöjligt att få en 335i att rulla lika billigt som en 335d Hur många mil kör du per år?


Har en 335d -10. Pendlar 22 mil om dagen o ligger på 0.7L /mil. Den är original. Kan alla dagar rekommendera den! Min är även till salu, dock är den sedan!


Jag skulle nog gissa på en 1.2-2tusen mil om året, men vad kostar det med delar osv för att kanske plocka ut 370 hästar till en 335d? Mäktigt och köra kraftig diesel också!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka