Köpråd: BMW 530!

Hejsan, Denna bil har jag fastnat för, men undrar om nån vet ngt om företaget? Gillar egentligen inte o göra affär med småfirmor.. Är intresserad av denna bil: http://www.blocket.se/varmland/BMW_530_ . 6.htm?sa=1



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 530!



Nu vet jag inte vad priset bör ligga på, men en grundregel är ju att det är svårt att göra klipp på bilar. Är det för billigt är det något lurt helt enkelt. Kanske inte alltid, men vågar man lita på att ha tur? Det behöver inte vara fel att köp bil av en småfirma så länge den har gott rykte, jag gjorde det senast. De ökända nämns ju titt som tätt i trådar på diverse motorforum, så de kan man ju ganska enkelt undvika bara genom att googla firmans namn. Små firmor kan säkert vara svårare att ha att göra med om det blir någon garantifråga eftersom de ofta saknar egen verkstad vilket medför att de inte kan göra saker till självkostnadspris på samma sätt som större firmor. Hittar dock knappt något om just den firman, kanske nystartad?


tycker priset va väldigt högt, men kan tyvärr inte svara på din fråga



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka