Köpråd: Mercedes c-klass 2013

Hittade en mercedesl c-klass 13 0 mil hos Å.F. Var nedsatt rätt mycket 339 000 från 417 000 massa utrustning. Är ju på jakt efter en kombi just nu. men som den nybörjare man är undrar jag vad ni tror om att kunna pruta ytterligare och hur mycket i % ni tror det skulle kunna gå. Har en smärtgräns på 300 000 så vad tror ni, kan det gå??



Svar på inlägget: Köpråd: Mercedes c-klass 2013



20% ska du kunna pruta det utsatta priset... För enligt en säker källa så har dom vanligtvis 25% vinstmarginal på bilar av förra årets modell. Så pruta på bara


Ok tack för tipset. Menar din källa att det är utifrån det redan nedsatta priset (339k) eller från orginal priset (417k) ?


Men alltså, varför inte bara gå in i butiken och köra sitt rejs. Du har 300kkr och thats it. Vad hjälper det att man på ett motorforum är överens om att 25% kan du lätt räkna med? Att pruta är en konst och inte någonting man kan bara läsa sig till så där.


Det beror ju på vissa är duktiga naturligt på det och vissa är det inte. Jag är en av de som inte är det. Därför känns det bättre för mig om jag har lite info som inte kommer från bilhandlaren när jag ska göra det. Så om nån här säger en sak så vet jag iallafall vad som är målet. Sen om jag kommer bara en bit så är jag nöjd med det. Men visst det är ju också en strategi som kanske är bättre för mig. Jag har det jag har och kan inte dividera om det. Bra idé.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka