Köpråd: BMW 328i / BMW 330i E46

Hallå Sugen på bilarna som titeln säger, hittar lite dåligt med information men kanske bara jag som är dålig på att söka. Årsmodell ligger 1998-2003. Det är en Sedan eller en Kupé jag har spanat på. Skillnad på Kupé och Sedanen? Kända fel? Har hört om bussningen i bakaxeln, något annat man bör ha koll på? Är ljudet och stereon bra? Osv... Ja fyll på med erfarenheter ang dem som ni kommer på.



Svar på inlägget: Köpråd: BMW 328i / BMW 330i E46



www.autopower.se kolla begagnat guiden där.


Tackar, har kollat igenom lite där. Vad har folket annars att säga om dem här bilarna?


Nån måste väl ha ägt en sådan bil och har något att säga om dem?


du ska ha e46 karossen? har kört 330 e46 automat och den var ett monster. kanske borde du testa en manuel? tycker mer om e36 328 men jag vet att 330 är ett djur till bil. pröva båda tycker jag så du kan bestämma dig om 328 räcker annars är dom båda mke bra bilar. mycket körglädje för pengarna, bra med utrustning. går inte ofta sönder också. säg iaf du vill ja ska skriva mer;9


E46 business stereo är kass iaf. Hade en 328, klockren bil som inte krånglade nämnvärt. Körglad jäkel


Monster? Djur till bil? Vad jämför du med? Fiat 126?


Tack för lite svar iallafall Jag tänker på en manuell E46 328i eller en 330i, sedan eller kupé. Årsmodell från 99-03 Dock har jag börjat snegla på 325an också, även den E46 manuell. Vad är skillnaden mellan den och 328an? två hk skillnad endast? känns som att det måste vara något annat också? Kommer ev köpa en bekants 01as 330, har ej sett bilen nu på några månader och nu har den stått still ett tag, han säger att hela bilen skakar när han kör och det kommer från höger framhjul. Kan det vara skivan som blivit skev? Är BMWs reservdelar svindyra eller är den i " normal " prisklass?


HAHAHA!


det är inte som att en e46 330 är slö på något sätt? med dagens bilar som man ser ute vardagligen så jämför jag med vanliga volvos , franska bilar och allmänt vad man ser ute så är 330 väldigt stark jämfört med dom. det är inte så att man ser m3 och m5 ute varje dag? det är det jag jämför med. var det konstigt eller?






Glapp i någon bussning? Köper du BMW så är ebay.de din vän. Reservdelar kostar som volvodelar där. Ibland billigare.


Såå om jag tolkar det rätt så är BMW delar dyra.. Njaej det tror jag inte, han hade problem med bromsoket på samma sida tidigare och nu har detta dykt upp, får helt enkelt åka och se hur det ser ut när det finns tillfälle istället för att sitta här och spekulera. Något annat som är bra och veta?


Rost..... Framskärmar och dörrar.


nej inte alls dyra, finns hemsidor som säljer delar väldigt billigt, du ska inte åka till bavaria stockholm och köpa, deklart det kommer vara dyrt. en länkarm från bmw stockholm kostar 1600 och biltema 600. har haft en länkarm från biltema nu i 3 år utan problem.


Slö, ne kanske inte men verkligen inget märkvärdigt med dagens mått. 200 Hk är typ standard idag i bilarna i de lite större klasserna även om det är Diesel. På dig låter det som det är en 900 Hk turbo E30 som ritar upp till 200 Km/h.


nej jag tror du förstog det fel ... bmw delar är billiga ! Handlar du i Sverige så ligger priserna på volvo/saab nivå dvs dyrt som allt annat i här i Sverige , där imot så kan du handla bildelar i tyskland till bmw till löjligt låga priser ! framskärmar rostar ofta, nya kostar 700kr st i sverige och 250kr st i tyskland Edit: Busgrabb du vet väl att 330 e46 är ett monster till bil som käkar sporthojar till frukost ?


Chilla, här på Garaget är kostnaderna till BMW lika billiga som ett söndertuggat tuggummi, komforten lika bekväm som bästa lördagsfåtöljen, prestandan lika bra som hos MiG-31, och allt annat bättre än jättebäst. Vänj dig.


Nej jag visste inte det


Okay då


Va ironisk om inte det framkom inte helt lätt det där med ironi i text



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka