"Köpråd" Volvo 855 t5 eller v70 t5

Tjenare! Jag leter efter en 855 t5 eller en v70 t5, min budget är ungefär 20-25k. Jag skulle behöve hjälp med att hitta annonser som ser bra ut . Hur det ser ut spelar ingen stor roll, alltså vilken färg o.s.v. ska dock inte vara rostig Hur vet man att bilen inte är sönderkörd? Några jag kollat på... http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_8 . =9&w=2 http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_V7 . =9&w=3 http://www.blocket.se/alvsborg/Volvo_V7 . =9&w=3



Svar på inlägget: "Köpråd" Volvo 855 t5 eller v70 t5



Satsa på en v70t5 ja du går bilen bra, verkar den ladda som den ska hur ä växlarna kopplingen provkör några stycken om du kan :-) kolla vattnet å oljan och om den ryker från hålet där oljestickan sitter det ska det inte göra. Känn å kläm på ic rören.


Är det lätt att turbon går sönder? Tänkte när den gått cirka 25000 mil? Vad tror du om dom här? http://www.blocket.se/stockholm/Volvo_V . =9&w=3 http://www.blocket.se/goteborg/Volvo_V7 . =9&w=3


Svårt val skulle ta v70n t5 men det ä ju första årgången så kolla upp den ordentligt


Jag kollar på en bil på kvd, och här är en del av deras rapport om en v70. http://prntscr.com/342s0o Är det saker som går att fixa relativt enkelt och billigt?


Jag skulle titta efter annan bil faktiskt



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka