Köpråd! kombi mm

Hej går i tankarna att köpa en brukis men som ändå är behaglig för ögat. gärna nyare än 00, motor som låter gott, som får dra en hel del på b kort och är rikligt utrustad och känns lyxig. funderar på e39or w210or v70N mm men någon som har någon annan ide? och varför? hojta.



Svar på inlägget: Köpråd! kombi mm



Ska du ha en kombi så glöm W210 det är en sedan fast jag vet givetvis vad du menar, S210 heter kombimodellerna. Kika på Avensis II 2.4 från 2004, dom brukar vara väldigt väl utrustade med elskinn och annat lulllull, sen om den utseendemässigt faller dig på läppen är en annan sak, men varken e39 eller V70N är ju särskilt vackra eller spännande skapelser vare sig att köra eller titta på. Din budget rör sig förmodligen runt 20000-40000kr med tanke på vad du själv funderat på.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka