Köpråd: Volvo

Tjena! ( igen ) Jag är inne på att köpa bil. Detta är mitt första bilköp då jag tog körkort för inte så länge sedan. Jag är sugen på Volvo V70 alt V50, ( helst T5 ). Jag vill ju självklart fixa till den så den blir stilren, med tex något enkelt kjolpaket och en liten vinge bak. Vilken av dessa två modeller har ni? Är ni nöjda med den/dom? Vilken av modellerna hade ni köpt? ( Jag är inte i behov av en kombi, men jag vill ha en. Just för att dom är snygga ;-) ) Tack! //Thommy



Svar på inlägget: Köpråd: Volvo



xc70 eller v70


Har precis köpt en V70 2,5T och är helnöjd! Jag velade oxå mellan V/XC70 och V50 men när jag såg den hemskt fula och billiga inredningen på V50 så valde jag bort den, annars tycker jag att V50 är najs. Men V70 är mycket lyxigare och snyggare imo!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka