Köpråd!

Hej. Ska nu köpa en ny bil som är relativt billig i skatt och går ganska billigt. Helst kombi, med dragkrok då det behövs. Har hittat 2 bilar som jag tycker är intressanta, men skulle helst vilja ha fler åsikter då jag inte är speciellt haj på bilar överhuvudtaget. http://www.blocket.se/uppsala/Opel_vect . =5&w=2 http://www.blocket.se/gavleborg/Renault . =5&w=1 Är 2 st jag har kollat på och tycker verkat intressanta. Vad tror ni? Sen tänkte jag höra hur är det med Hyundai Santa Fe 00-04? Är det värt att lägga några pengar på dom? Uppskattar all hjälp jag kan få! Tack.



Svar på inlägget: Köpråd!



Du ska inte ha en Vectra med 2.6liters V6a om du vill ha en billig bil... kolla på Vectra 1.8 istället, pålitlig motor samt i drift! De du skall kolla på en Vectra B är rost i bakskärmar annars inga större problem..


Okej! Tyckte skatten låg rätt billigt men den kanske drar en del?


Jo den drar nog en del.. som sagt kolla på 1.8an eller 2.0an billigare i drift och underhåll. jag har ingen direkt erfarenhet på just 2.6an har haft 1 med 2.5an men jag gillade inte den har däremot haft 8stycken Vectra med 1.8an och dom är helt okej, inte helt trötta samt billiga i drift (0,6 landsväg)



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka