Köpråd: Bil med många finesser

Hej! Detta är mitt första inlägg här. Jag har tänkt att köpa en ny bil. Min gamla bil (Honda Civic Type-R -08) börjar bli till åren och är tråkig med sin avsaknad av finesser. Mitt stora problem är att jag inte vet vad jag vill ha. Kanske någon kan hjälpa mig? Önskemål/Krav:*Många finesser! Detta är viktigast. Den ska absolut klara av att strömma media via Bluetooth. Gärna finesser som backkamera, ljus som vrider sig i en kurva, automatisk avfrostning av vindruta, röstkontroll, navigation, LED-lampor, USB port och allt annat kul som jag inte kommer på nu. * Ska kosta mellan 230 000 till 270 000 i runda slängar * Får inte vara äldre än modell 2012 (okej, för en fin bil kan undantag göras här) * Den ska gå minst lika snabbt eller snabbare än Honda Civic Type-R Det spelar mig ingen roll vilket märke det är på bilen (eller modell). Det enda som inte känns lockande rent spontant är Skoda.



Svar på inlägget: Köpråd: Bil med många finesser



Nya Nissan Qashqai har allt detta för 269 000:- Kan även fås med 360 graders backkamera.


Tack för svar! Men den verkar lite klen? Jag la till i min ursprungsfråga att det måste vara lite hästar i bilen med. Vill kunna göra en snabb omkörning.


Någon som har fler förslag?


Volvo s/v60 D5/t6 volvo v70 D5/t6 volvo xc60 D5/t6 osv


http://www.blocket.se/kronoberg/Lexus_I . 13&w=3 http://www.blocket.se/vasterbotten/Lexu . 13&w=3 den första är en is-f, tyvärr en -08... går jäkligt bra! har själv åkt med i en. den andra är en f-sport, massa finesser i båda bilar


en audi a8 eller bmw 7 serie eller varför inte en mercedes s klass ? du får nog inte riktigt en så ny bil som du vill ha, men du får gott om finesser och lyx i överflöd


+1 Och oavsett hur gammal en s-klasse är så kommer den alltid vara bättre än en nissan quashininqsa


Nu är det VÄLDIGT svårt att hitta med allt detta samtidigt men Ford Mondeo finns med el-uppvärmd framruta, kyla framstolar (även värmda), navigation, kurvljus. etc~ Antingen med 2.2 Dieseln på 200hk eller 2.5T (Turbo 5a)


Kollat på Lexus? Mycket finesser och finns med bra klös under huven. Låter som om det skulle kunna passa dig.






Kia Pro Cee'd GT+ där har du allt du skrev utom avfrostningen på vindruran Men det är värme i ratten (helt underbart)


Två bilar som du skulle kika på är Golf R el bmw 335 (ej kört)Men dessa två är alla ggr snabbare en din civic ..Dessa har säkert ochså mera finesser


Jag har haft en BMW 335d E90 -10, fullmatad!! Får du tag på en sån, välskött, tveka inte!! Ligger några ute på blocket, dock utan navi. Den bilen har allt i överflöd!! Kraft, komfort, finesser.. listan kan göras lång!! Kolla förfan bort från Japanarna!!


Mitt personliga val, NG 9-5 (Exempel: http://www.blocket.se/stockholm/Saab_9_ . 16&w=3) Får en VÄLDIGT fin för din budget, och du har en hiskeligt massa knappar att trycka på


Tack för alla svar! Kia Pro Cee'd GT+ verkar ju intressant. Hur är den att köra jämfört med Honda Civic Type-R? Samma drag eller förhoppningsvis bättre. Kollade idag på en Volvo V40 AWD T5. Full av finesser, men det finns kanske något men?


Opel Insignian har också massa fineser och mängder med motoralternativ


Jag provkörde en Opel Insignia med 350 hästar. Fast blev inte så impad av finesserna i den. Kia Pro_ceed First edition och Volvon jag nämner ovan är klart mest lockande nu. Volvon kan tom fickparkera åt mig. En kul grej, eftersom jag är värdelös på att fickparkera.


Nya Skoda Octavia RS!! Fullsmetad med roligt! Parkar själv och hela packetet!! Mycket godis och bil för bättre pengar än Volvo!! Kan vara värd en titt iaf


Såg ditt inlägg om inte en Skoda, men ta iaf en titt!


Jag tog en titt på Skoda. Jag trodde att deras bästa utrustning var elektriska fönsterhissar! Nu måste jag ju helt klart ta en titt på Skoda med!



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka