Köpråd gällande SAAB 9-5

Hej Har i tankarna att köpa mig en SAAB 9-5 kombi då jag tycker man får mycket bil för pengarna. Men kan man köpa en sådan utan att behöva skruva var och varannan dag. Är bilmekaniker så kunskapen och resurser finns vid behov. Men bara för det så har man inte lust varken i pengar eller ork att behöva skruva på bilen hela tiden. Sedan vilken motor ska man välja vilken är driftsäkrast och mest hållbar? Jag har kollat på bilar med 2.3t/T men dock så finns det ju lite olika 2.3t BioPower 2006 210hk 2.3t 1997.09-2001 170 hk 2.3t 2001.01 185 hk 2.3T 2004 220 hk Vilka standarfel finns det på dom här bilarna? Har hört talas om turboras, vevlager, klimatproblem, självklart pixelfel... Går det att få tag i en 9-5á som man kan bruka och slippa några stora reparationer självklart förstår jag att chansen finns men hur ska man undvika den? Har en kompis som haft tre stycken saab och alla har slutat i något motorhaveri. Så vad tycker ni och vad ska man kolla efter när man letar men även på plats?



Svar på inlägget: Köpråd gällande SAAB 9-5



kolla så att så att vevhusventen är uppdaterad. finns dok måndags ex överallt, kolla så inte kamkedjan låter, gt17 turbon är inte nån super turbo direkt är lite halv känslig, min 9-5 har rullat 32tusen mil nu, är visligen renoverat block med andra kolvar i. men går som fan och billig i drift. kanon nöjd är man.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka