Köpråd Svets.

hallå, ska rostlaga min 244 limo. behöver en svets till det men har problem med att välja. Har Kikat på julas 120A för 1499 med flusstråd. Duger det? Måste inte bli snyggt, däremot ska det hålla. Har inte trefas, vill inte ha gas, och fylla på å jolla.Svar på inlägget: Köpråd Svets.Gas är tvunget att ha det blir inte bra annars, jag har gått svetsutbildning så jag vet hur det blir utan gas, svetsen bränner inte in tillräckligt utan gas så köp en redig svets så du slipper göra om allt igen. Det finns begagnade svetsar i bra skick så där kanske du kan göra ett fynd.


Den duger säkert till det, kan vara lite trixigt att svetsa med flusstråden om man inte är van då den bränner hål i bilplåt väldigt snabbt. Rimacs flusstråd är rätt bra att använda, har själv rostlagat 3 bilar + svetsat på traktorer och en grävmaskin med sån i min Biltema svets. Visst går det inte att jämföra med t.ex migatronic svetsen jag kör på jobbet med gas och trefas men det är rätt skönt att slippa bry sig om gasen utan bara se till att ha tråd och munstycken hemma + att man klarar sig på med en vanlig stickpropp.


Hittat en incco turbo 120A nu, är de nåt att ha? Flusstråd. Det är en crusingbil jag ska svetsa på, ska bara gå genom besiktning. Dock så äre en limousin så kan ju behöva lite stabilitet men nog fan lär man lyckas göra det med flusstråd? Det är golv som ska svetsas.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka