Köpråd: Komplett ljudanläggning med installation VW R32!?

Håller på att leta efter en VW 3.2 R32 MK IV eller en VW 3.2 R32 MK V som det sedan ska byggas ljud i. Är dock helt grön på detta område så jag kommer att lämna in den och få ljudet installerat. Har någonstans runt 20-25,000 kr att lägga på *komplett utrustning samt installation. Förutom en satt budget som måste hållas så har jag ett till problem. Bilen är en bruksbil så jag är ute efter en "osynlig" installation. Att fylla bagaget med basar går inte. Vill trots detta ha en så bra bas så möjligt (läs kunna spela högt med rejält tryck). Finns ju inget goare än att åka runt och dunka. Min musiksmak är bred men jag lyssnar mest på elektronisk musik, speciellt om det ska spelas högt. * Med komplett anläggning så menar jag huvudenhet (om det behövs), 2- eller 3-vägs kitsystem, bas(ar), låda, kablage etc. Tar också gärna emot förslag på bästa butik/installatör i Göteborgsregionen. Tack på förhand /VWR32



Svar på inlägget: Köpråd: Komplett ljudanläggning med installation VW R32!?



Vad säger ni om följande paket? Då använder man originalstereon, om jag fattar det rätt? Frågan är om en 8" räcker? Enligt följande klipp från BRL så spelar en 8" från B2 137.5 dB, men den basen är dubbelt så dyr som den som medföljer paketet ovan.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka