Köpråd: Första bil

Tja! Har börjat kolla runt lite på bil då det inte är långt kvar till körkortet. Har kollat i prisklassen mellan 50-70k, men har så svårt att veta vad jag vill ha. Vill helst ha över 200hk och turbo, ingen gammal volvo eller liknande. De bilarna jag har kollat just nu på är mest: Saab 9-3 aero, 03-uppåt Bmw 330 e46, krav m-paket. (vet att det ej är turbo) Honda civic type r, EP3 Vad tycker ni om dessa bilar? Fler råd? Känns bmw:n trött och slö utan turbo? Civicen har ju v-tec så där har man iallafall lite av en ''turbokänsla''.Svar på inlägget: Köpråd: Första bilHur tänkte du med ägarkostnaderna ?


Har inte tänkt så himla mycket på kostnad för försäkring och liknande, men jag antar att bilarna jag tittat på inte är några jättedyra bilar i försäkring? Kommer antagligen inte skriva bilen på mig heller, blir billigare så.


Jag har en Honda ep3 r. Kan starkt säga att de är en bil värt pengarna. Mer körglädje har jag aldrig åkt. Men de är dyra, drar litern milen och var 20 tusen i försäkring på mig. Men som sagt, de är värt de. Grym väghållning och pigg på alla växlar


Med helförsäkring, 22 år med lägsta självrisken ligger min bil på 19k Fast rolig första bil vete fan, tyst motor.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka