Köpråd: Volvo 945 eller 745?

Hej, Har planer på att köpa en 945 eller 745, men har jävligt beslutsångest. Har bara ägd 740is tidigare och är sugen på en 945ltt/ftt. Men egentligen är det ju inte så stor skillnad på dem, förutom priset, eller? Skulle definitivt köpa en 945a om de var lika dyra som en 745, men vet inte om det är värt att lägga flera tusen extra för nästan samma bil. Är dock sugen på laddtryck. Bilen ska vara min lite "finare" bil och ska byggas därefter. Måste vara en kombi eftersom jag ska bygga en hel del ljud, och är trött på sedan. Detta är kanske en idiotisk fråga men lika bra att fråga andra erfarna istället för att sitta hemma och fundera, så om någon här har ägt både 740 och 940, eller vet mycket om dem, så berätta gärna lite om kör skillnader, hållbarhet osv. Vilken tycker ni att jag borde satsa på i min situation och varför? Mvh, JockeSvar på inlägget: Köpråd: Volvo 945 eller 745?945 alla dagar i veckan


En stilla fråga: Vad är en 740is för modell, en korsning med en Civic? En 940 herrgårdsvagn är i mitt tycke ett bättre köp om dem jämförda bilarna är likvärdigt i skick. Några skillnader:Inredning. Stolar. Utseende i fronten. M90 vid köp av tillräckligt ny bil. Säkerhetsutrustning.


Har haft en hel del 740, har nu en 945a 97a, skillnader till det bättre är att den är tystare i kupen, bättre stolar, trevligare innertak, går ju mycket bättre tack vare snurran, skillnader till det sämre är att dörrsidornas skinn drar ihop sig, har läst att det gäller modeller efter 95. Skulle helt klart sökt mig en sen 945a.


du jämför alltså vanlig 745gl mot en 945ltt? då är ju det självklara valet 945an.. *potential till att trimma *myycket skönare och snyggare inredning *snyggare front *bilen är nyare *oftast mycket fräschare


Kanske sitter en M42 från 318is i den?


Steget ifrån en vanlig 945 till en classic är inte så stort prismässigt Då får du även en bil som har några små detaljer som gör den lite finare. Köpte nyss mig en är nöjd men kopplingen hade kunnat vara lite hårdare. Min är bytt men kan inte säga att det hugger som dom gjort på min 850 turbo som jag hade tidigare.


Hej, tack för era svar får bli en 945a då.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka