Köpråd. Hydralisk billyft.

Hejsan allihop! Funderar på att köpa en hydraulisk billyft och har hittat två olika företag som säljer dessa men vet inte riktigt vilka av dessa man ska satsa på?. Finns det fler företag som säljer dessa som ni vet så tipsa gärna! De jag har kollat extra noga är en på Biltema för 2200kr och hos verktygsboden för 3300kr(inkl frakt). Ser ut att vara likadana men tvekar lite med tanke på att de bara kan lyfta 900kg. Har en volvo 745 så jag är osäker om den kan lyfta framvagnen. Har inte lust att punga ut med 4000kr för en som orkar bära 1800kg om det inte är nödvändigt. Tack i förhandSvar på inlägget: Köpråd. Hydralisk billyft.Du lär inte mecka 745a hela livet, så varför kosta på en klen lyft? Det är din och andras (som meckar) säkerhet det gäller också. Att ha en "för stark" lyft brukar aldrig vara ett problem.


Tack för svaret! Ska ha det i åtanke. Men själva lyften är smidig men jag tanken är att sedan palla upp den. Så säkerheten glömmer jag inte. 745 är relativ tung, så om den går till den bilen går det säkert till fler. Eller man kanske inte ska vara så dumsnål!? Hydrallyftarna ska väl räcka ett bra tag om man tar han om dem.


Har du plats kan du alltid säkra med pallbockar, biltemas tål mellan 3 till 5 ton så.


ja det var tanken att säkra med pallbockar . Frågan återstår bara .


Jag köpte en sån här till garaget och är helnöjd


Det ser ju kanonbra ut! har dock inte lika stort utrymme som din. vad kostade din?


Lyften gick på 13000, uppkörningsramper 3000, hjulsats 600, frakt 1600. Totalt 18200:-


usch, det hade man ju fått en fin 2 pelarlyft för,, klart att du har ju inte takhöjd för det ser jag nu


Sen behöver man stabilare betongplatta än vad jag har I garaget för att ha en tvåpelarlyft, putsar man ofta är det bra och slippa pelarnaKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka