Köpråd: Snygg sedan med hög komfort.

Hej! Har för nuvarande en Volvo v70N som jag planerar att sälja inom en snar framtid då jag vill ha en roligare bil och mer komfort! (V70N har den mest skramliga och plastiga interiören jag skådat) Det jag söker är en sedan eller coupé. Gärna runt 200-250 hästar under huven. Automat är ett måste! Gärna utrustning som taklucka, och backsensorer. Ytterliggare ett plus vore fyrhjulsdrift eller bakhjulsdrift. Bilar som verkar intressanta är t.ex Audi A4/A6 quattro, Saab Aero, Mercedes w211 Kom med förslag!Svar på inlägget: Köpråd: Snygg sedan med hög komfort.Vad är det för SAAB? 9-3:orna har ganska kass komfort. Duktigt bullriga och om interiörmaterial är viktigt för dig så är den inte särskilt bra heller. Dock skall sägas att man sitter kanonbra i stolarna.


Audi är äckligt bullriga... talar av erfarenhet från min egen min gamla opel låter mindre.


Hade tänkt både 9-3 och 9-5. 9-3 är inget att sikta på alltså verkar det som :o Har inte åkt saab så jättemycket så det är svårt att jämföra med min nuvarande bil.


http://www.blocket.se/stockholm/Alfa_Ro . _8&w=3 .. Finns även med 3.2 v6a på 260 hk.


Glömde nämna att min budget ligger runt 50k max


Kan bmw E39 eller E34 vara något tro?


http://www.blocket.se/halland/Alfa_Rome . _8&w=3 Pruta lite


Köpte en BMW 523 E39 för typ 3 veckor sen och är jättenöjd med den! Grymt jävla skön komfort för att vara 14 år gammal! Min har dock M-paket in och utvändigt, M-stolarna är ju makalöst sköna!! Jag pendlar 22 mil om dagen och den ligger på 0,75L/mil, vilket jag tycker är helt ok! Kan rekommenderas! E34 däremot vet jag kan vara törstiga! Gammal bil, gammal teknik!


Haha jo visst! En polares polare har en liknande alfa romeo, ska försöka få mig en provtur!


Om du menar ljudsystemet, så har jag ett vanligt system och sen finns det BMW Professional som tydligen ska vara riktigt bra. Jag är dock nöjd med min egen! När det gäller ljudnivån i kupen är jag även där riktigt nöjd faktiskt, notera att jag kontrar detta mot en 14 år gammal bil! Skräms dock inte av att jag påpekar "14 år gammal", jag menar snarare positivt. Kan även påtala att jag innan denna bil hade en 335d -10 och varför jag är så pass nöjd med denna E39 är att den faktiskt går att jämföra med 335d med tanke på åldern! E39 är förövrigt riktigt fina med M-paket (har ej hunnit ta bilder och lägga ut dom på garaget). Den har snart gått 12000mil, svensksåld och haft 5 ägare inkl mig, full dokumentation så milen är garanterade och det syns även på skicket! E39 är dessvärre väldigt sällsynta med taklucka, inget jag lägger vikt vid! Pendlar med den så taklucka är väl inte första prio!


En Saab 9-5 max smetad åker som en KUNG fläktkylda fram säten går att fås tillsammans med annat smask bio-power och en allmänt trevlig bil!


Kul att höra! Lutar faktiskt åt att det blir en E39 när V70n blir såld! Ser fram emot att få se lite bilder på din! :D


Ja 9-5an är inte så sportig! ^^Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka