Köpråd: Min första bil!

Jag tycker att den är värd varenda krona 245anSvar på inlägget: Köpråd: Min första bil!Att köpa än äldre bil är lite som att be om att få meka. En del pill med förgasare och noga att inga luftläckage finns. Annars finns det risk att man justerar så det "aldrig" blir bra. 245an är dessutom 4 växlad..Kör du landsväg/motorväg kommer det varva och dricka bränsle friskt. Håller med Dawwe med att köpa en 90 tals bil istället.


Om du skippar skattebefrielsen så slipper du också en stor del av rostproblemen också. För jag antar att du inte har någon svets. Vill du övernatta i den så skulle jag köpa en Volvo 850. Billig i inköp. Du kan åka ut till Returbilen i Västerås och köpa skinnklädsel mm för småpengar. Då bygger du om den till lite lyxkärra utan att man måste vara bilmekaniker. Så här snygg kan den bli för småpengar.


Skulle nog köpa mig en modernare och mera soppasnål bil! Typ 850 eller liknande som ovanstående sa :-) det är.sjukt underskattade bilar som går helt okej :-DKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka