Köpråd: Småbil till tjejen

Hej, nu är det så att tjejen behöver/vill ha ny bil då hennes ford fiesta -02 börjar bli ganska så rostig. Hon kan tänka sig att köpa bil för ca 40-50 000:- Krav är iaf ac och inte allt för högt miltal. Bilen kommer i princip bara användas för stadskörning. Vi har kollat på bl.a. VW Polo (-06 -07) som hon fastnat för mest. Någon som har några erfarenheter kring denna bil? Alla tips på andra möjliga bilar och erfarenheter av alla dess slag vill jag att ni delar med er!



Svar på inlägget: Köpråd: Småbil till tjejen



Suzuki alto kan du nog få 09-10 för dom pengarna.kört min nu 4000 mil utan problem pendlar 0.53 milen


Opel Corsa är populär bil , helt okej komfort och AC samt rattvärme som standard borde gå att få en -07 (Nya karossen) upp till en -10 för 50lök


Opel Tigra. Då får hon en cab på köpet.


Om hon äger den äldre Fiestan (96-02) så har hon annars råd med faceliften. http://www.blocket.se/dalarna/Ford_Fies . 15&w=3 Alternativt Fiestan med hatt, Fusion http://www.blocket.se/stockholm/Ford_Fu . 15&w=3


Polo skulle jag avråda ifrån. Vi har en 1.4 aut. Drar mer än en Volvo... Dessutom varit lite småfel på den sista året. De åker ut nästa månad.


Yaris? Yazz? Någon av trillingbilarna, Aygo, C1, 107? Hur liten bil önskas? Är det en liten bil som önskas enbart pga låg förbrukning och ägandekostnaderna gör jag som några gånger förr och rekommenderar en Prius.


Lupo Gti


Tack för tipsen! Ska kolla igenom allt lite noggrannare.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka