Köpråd avgassystem till bilen

Tjena, fick precis en liten ford Ka från 99 av min moster som första bil det enda som ska göras är att jag ska byta avgassytem på den. Min fråga är vilket ska jag köpa? Har hittat två olika på samma sida som ser likadana ut på bilden men den ena är dubbelt så dyr som den andra. Vad är det för skillnad på de två? http://www.skruvat.se/Avgasror-P64787.aspx och http://www.skruvat.se/Avgasror-P96589.aspx Jag ska helt enkelt ha från katalysatorn och bak till ljuddämparen, (Själva ljuddämparen behöver inte bytas).Svar på inlägget: Köpråd avgassystem till bilenDen första länken är en originaldel, och den andra är en eftermarknadsdel, det är det som gör att priset skiljer, sen kan även kvalitén och passformen skilja en del på en eftermarknadsdel.. Personligen skulle jag välja original framför eftermarknads.


Okej tack så mycket, då får det nog bli eftermarknadsdelen, bilen håller ändå på att rosta sönder och ska egentligen bara hålla tills efter sommaren då jag har råd med något annat.


Aha, ja, då räcker det gott och väl med en eftermarknads Hoppas resten löser sig!Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka