Köpråd, luftfjäring gammal mercedes

Tjena, hade tänkt o köpa luftfjädring till min w115 och hittade ett väldigt billigt kitt på ebay http://www.ebay.com/itm/AirMaxxx-480C-C . mp;vxp=mtr men för en tredjedel av vad det kostar i Sverige tycker man att det inte borde vara någonting att ha? jag är inte så inne på det själv. tänkte om det skulle vara skitkvalité eller det är så att man måste köpa massa nyasaker utöver kittet man köper.



Svar på inlägget: Köpråd, luftfjäring gammal mercedes



Vet en kille som byggt med ett sånt billigt Ebay-kit på sin 280 SE och det fungerar kanon. Man får ju bygga alla fästen själv till bälgar + flytta stötdämparen i bak, eftersom stötdämparen går igenom fjädrarna i bak på w115, så man måste bygga nya fästen någonstans så att stötdämparen sitter bredvid bälgen + hitta kortare dämpare av något slag Tänk även på att det tillkommer tull och moms om du handlar utanför EU (länken du skickade är USA). Då läggs det på 25% moms och tullavgift (som jag TROR är 13% på bildelar, minns inte riktigt nu). Så cirka 5500 kr (räknar med frakten på 222 dollar) blir närmare 7500 kr när du väl har det hemma.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka