Köpråd / Tips

Japp, här kommer ännu en köpråds tråd. Har vart utan bil nu i 3 veckor, o såå trist är det Kan ju inte ens ta sig på lite roliga träffar! Har alltid gillat lite annorlunda/ sleepers bilar. Funderar väldigt länge på en skön jänkar pickis men inser att det inte blir en bra bil att ha vintertid ( har inte plats för 2 bilar ) Sen kolla jag in Audis s3a 2007års modell. Fin men inte så annorlunda. Hittat en skön golf Mk1a som är tot renoverad men den blir nästa för fin! Så tips motaget gärna på något kul, så jag kan bli ännu mer förvirrad o få mer beslutångest, eller kankse rent av hitta rätt till det hela har jag 150k att spendera! Hilfe! // FredssonSvar på inlägget: Köpråd / TipsRenault 20, väldigt annorlunda 2014 med bra komfort och tillräcklig värme och utrymme för att fungera som åretombil. Då har du 130000kr kvar till öl och biskvier.


mmmm öl!!


Skål tamejfan!


En 4WD Åretrunt USA SUV? GMC Yukon? Lincoln Navigator? Stort och klumpigt men ack så charmigt, som att köra en gammal Blazer/Bronco från -70 talet fast med fungerande bekvämligheter. http://www.blocket.se/stockholm/GMC_Yuk . 12&w=3 Eller ngt snabbt och bekvämt, en S6 V10? http://www.blocket.se/stockholm/Audi_S6 . 12&w=3 Eller något riktigt ekonomiskt så det blir mer pengar över till öl och champagne? http://www.blocket.se/goteborg/Toyota_Y . 12&w=3


Tack för tipsen !Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka