Hjälp ang saab

hej jag går går i tankarna på att kanske köpa mig en saab 93 2005 och uppåt tips på vad man skall tänka på och kolla efter. vilken motor skall man ha och lite tips på utrustning m.m. / DanielSvar på inlägget: Hjälp ang saabVad stod det nu igen i forumsreglerna om så kallade "köprådstrådar"..?


En liten (nåväl) gosse (nåväl igen) viftar ivrigt med sin hand i luften: Jag vet, jag vet!!


Ja, herr Evildan..berätta nu gärna för hela klassen vad det står i forumsreglerna?


Tack snälla rara magister Lars. 1§ Innan du startar en ny tråd eller skriver ett inlägg. .Sök! Din fråga kan mycket väl redan vara ställd och besvarad av någon annan. 2§ När du startar en ny tråd .Viktigt: Skriv en korrekt formulerad rubrik som tydligt beskriver vad tråden handlar om. Trådar som inte följer rubrikanvisningarna stängs eller raderas utan förvarning. Se rubriksanvisningarna (3§ och 4§). .Trådar och inlägg skall skrivas i för ämnet lämpligast forum. Samma inlägg får inte postas i flera forum (s.k. korspostning). 3§ Rubriksanvisningar: Allmänna .Informativt och beskrivande - Det är viktigt att läsaren snabbt kan bilda sig en uppfattning om vad tråden handlar om innan man läst inlägget. Därför är det viktigt att få med trådens syfte direkt i rubriken genom en tydlig formulering. Det ger dig bästa möjliga respons. Var övertydlig! .Ej kort och generellt - Rubriker som "Hjälp", "Trim?", "Nån som vet?" eller annat intetsägande som "Kolla in den här" är inte godkända. 11§ Köpråd .Nya trådar placeras i för objektet lämpligast forum. .Köpråd gällande bilar placeras i forumet allmänt. .Skriv en övertydlig rubrik. Se rubriksanvisningarna! Så som jag minns det direkt ur minnet.


Duktigt herr Evildan. Blir en femma och en stjärna i kanten i ämnet..eh..forumsregler!


Bugar artigt och ställer ett smarrigt äpple på magisterns tangentbord vid lektionens slut.


Vilket är värst, att skriva en felaktig rubrik, eller att skriva 6 off-topic-aktiga inlägg för att påpeka att TS skrivit en felaktig rubrik?


Det förstnämnda..garanterat. Äh. Kallas även för lite lördagshumor tror jag. Är ju inget illa menat såklart.


Jag tycker det värsta är att kommentera de 6 off-topic-aktiga inläggen. Humor trubbelfläkten, hav humor.


Jaja jag fick ju folks uppmärksamhet synd bara att ingen av er kan något mer en att påpeka regler.


Svaret är enkelt, köp en Aero.


Tycker dessa köprådstrådar är intressanta, speciellt när folk ska ha en fin bil för en 8*10^3 kr. Jag vet tyvärr inget om Saab annat än att de renar kupéluften elektrostatiskt på några modeller vilket är lite roligt. Annars så är väl servicebok en bra idé att gå efter som vanligt, utrustning är väl bara att satsa på maximalt för de pengar du har. Tillverkarna brukar ju ha utrustningspaket och jag antar att Saab inte är ett undantag? Vilken budget har du? Själv skulle jag vilja ha en Biopower då Saab verkar vara de enda som faktiskt gör bra etanolmotorer och så vinner man ju lite effekt och låg skatt på köpet där. Däremot så verkar Saabarna vara ganska frisk på bränsleåtgången oavsett drivmedel vilket kanske är lite avskräckande.


Jaha där ser man! Han ska ha en SAAB nu änteligen! Det är bara att ringa mig! Jag har haft två som du vet!


HAHAH nä måste haft feber eller något den dagen iallafall så slutade den med en volvo xc70Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka