Köpråd Prisvärd momentnyckel !

Tjena! Jag är på jakt nu efter en bra momentnyckel som ska användas till toppdragning,vevstakar,o.s.v med andra ord så vill jag ha en som verkligen stämmer! Jag har sökt men hittar som biltema,jula o.s.v är dom något att ha ? Priside är runt 1500 kr men som max ca 4000:-Svar på inlägget: Köpråd Prisvärd momentnyckel !Biltemas/Julas funkar kalas och har funkat för mig i alla år. Och dom som säger att det är skit kan jag nog sätta 100:- på att det är handhavarfel, att dom glömt skruva tillbaks den på noll efter användning.


Okej! Så man vågar sig köpa en sån utan vara orolig ?


Kört på Biltemas i några år och den fungerar jättebra. Den har blivit provad av riktig "besiktare" i samma veva som dom kalibrerade verktyg på en industri hemma både vid ny köp och efter nått år och den höll sig inom toleranserna. Duger gott och väl till hemma bruk. Troligtvis handhavar fel som skrevs innan om dom inte fungerar som dom ska.


biltemas funkar helt klart till hemma bruk


Jag är ute efter samma med, dock avstår jag biltemas och julas och vill ha ett "riktigt märke". Nog för att dessa säkert funkar, men då man bygger en motor för flera månadslöner är det väldigt dumt och chansa där tycker jag... Så tipsa gärna om nå annat


vill du lägga lite pengar så kan jag tipsa om stahlwille, det är grymma prylar


Precis så jag känner även, Känns dumt att snåla in på verktyg då


Tänkte säga Stahlwille jag med, riktigt bra saker. Men dock kostar dom en bra slant med.


Köpte en 19-110 nm på jula för 299:- Grymt braKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka