Köpråd audi s4 eller s6

Hej funderar på å köpa en s4 2,2t eller s6 4,2 men kan inte bestämma mig. Jag undrar vad som är för och nackdelar med dessa bilar? Bränsleförbrukning? Håller dom? Ska användas som bruksbil och den ska ha dragkrok. Ska köpa nån för runt 30 tusen.Svar på inlägget: Köpråd audi s4 eller s62.2:an är klassisk audi. Det är den du ska ha om du vill ha den "riktiga" audimotorn (inte för att det är något fel med 4.2:an) Det är helt enkelt vad du prioriterar, s6:an är nyare och är mer bil så att säga, men 2.2:an är klassikern. Personligen hade jag tagit s6:an, för den går både att leka med och köra som brukis. Men 2.2:an är för den som vill ha streetcred/cool lekbil.


Okej men va ligger soppa förbrukningen på då? Antar att 4,2an är lite törstigare?


Jag har s4 4,2 automat. Komforten och mullret är underbart. Prestandan är sisådär dock med v8an. Den väger som ett djur. Jag kommer ca 35mil på fulltank.... Ibland lyckas jag med 40 om jag har tur. Så ja gillar du muller och rätt okej drag så kör på v8an. Men jag hade nog valt 2,2t roligare bil antar jag och du kan ju leka med den också. Om du nu är ute efter snabb bilKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka