Köpråd: peugeot 206 rc

funderar på att köpa en peugeot 206 rc, en 04a. tänkte höra med er vad ni tycker om den bilen? all information uppskattas! PS: vet att det finns liknande trådar men tänkte att det kanske har tillkommit lite nyare info. //big-jeppSvar på inlägget: Köpråd: peugeot 206 rcTjena! vad jag upplevt genom mina vänner. speciellt en polare som hade en GTI 206, så går motor,v-låda och drivning kanon. skit rolig bil. MEN, som på många andra franska bilar, är elektroniken ett rent helvete.. drog man igång spolarvätskan, dog baklamprona, ett ganska random exempel på vad som kan hända. vill du ha sportig småbil rekomenderar jag tyskt eller japanskt! Lycka till!


Hade dom inte gjort en massa förbättringar på bilarna när RCn kom? Har bara provkört en RC och det är ju en förbannat rolig bil tycker ja. Liten och ettrig, å går som en go-cart på vägen. Kan inte bli annat än kul.


Tack för tipsen grabbar! Har hört om elektroniken innan tyvärr, har även hört att lådan inte ska vara den bästa.. Men det måste vara fler här på brädan som vet något om denna bil? Fyll på med info


oljud från bakvagnen == dyrt eller jobbiga reparationer. som vissa säger.. el-systemet är ren skit. Mycket plastiga bilar och ingen direkt kvalite. Haft en 206GTI.. trots vissa kvalitets brister så var det en riktig rolig bil o köra för pengarna.. Vet inte vad en RC står i pris men för rätt pengar kan det vara en rolig bil. Flera bekanta som haft GTI:er.. många skitfel. men ingen som råkat ut för någon dyrt som gått sönder..


okej, så bakaxeln är ett vanligt problem? får kolla elen ordentligt vid eventuellt köp. har en rc:a på g för 30000. är en 04 och har gått cirka 13500mil. låter det vettigt?


Låter rimligt. Kolla så kamremen är bytt. Korta intervaller på dessa.


Kamremen ska vara bytt vid 12500mil. Så cirka 1200mil sedan. någon som kör denna bil här på brädan som har något att tillägga?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka