Köpråd slutsteg till kicker comp S 10" och DLS performance 425

Hej! Som rubriken lyder, jag behöver ha ett bra och billigt steg som klarar att driva en kicker comp s 10" (vented box) och 2st DLS performance 425. OBS, jag är inte särskilt insatt tyvärr! För övrigt har jag en pioneer DEH-3300UB stereo. Vill gärna klara mig under 1200kr (fattig student).. Skulle ett sånt här räcka? http://www.dbakuten.se/bilstereo/slutst . t-black-4/ Tack!Svar på inlägget: Köpråd slutsteg till kicker comp S 10" och DLS performance 425Är det två kit med DLS 425 elr två högtalare?


2 högtalare


För de pengarna tillhör nog det steget de mer "prisvärda", men effekten driver inte ut basen fullt. Det gäller i så fall att ställa in stegets förstärkning rätt och sedan låta bli att vrida upp ännu mer om man inte är nöjd med bastrycket. Jag har dock inte lyssnat på steget själv, jag utgår enbart utifrån pris och spec.


Tack för svaret! Har du något bra förslag på ett steg som även kunnat driva basen fullt ut <1200kr?


Jag har aldrig sätt ett 4 kanal steg i den prisklassen som ger den effekten, om du köper begagnat finns det nog men då kan det va slitet osv Tror det steget passar dig bra även om du inte kan driva på basen fullt ut.


http://www.stereospecialisten.se/sv/pro . -1504.html Där har du slutsteg som är lite över din budget men som levererar på en galen nivå i jämförelse med mutantsteget


Med tanke på priset och den galna effekten i det steget så beställde jag faktiskt den! Att jag dessutom inte behövde betala förrän sista augusti då jag sommarjobbat i 3 mån "löste" ju ekonomin också Tack så mycket!


Där hade du flyt må jag säga Se till att ställa in det rätt bara så att du inte bränner ditt framsystem


Några grundläggande tips på hur framsystemet bör ställas in?


Ärligt talat så är jag osäker på hur man ska ställa in gainen på framsystem, i min bil så ger ju steget 100w/kanal å det är vad mina kit vill ha så jag har bara gainat upp till kl1 där det låter bra. Mitt HP filter har jag däremot satt på 80Hz å bass boost 0 såklart men det kan ju diffaKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka