Köpråd: Diesel Kombi 80000kr

Hej! Nu har tiden kommit för mig att skaffa en diesel kombi. Siktar på det för att jag kommer få pendla dagligen och känner att det är mer värt att satsa på än bensinare. Men nu är det ju det med vilken av alla som finns som man ska satsa på. Är sugen på: Saab 9-5 2.0 tid Saab 9-3 1.9 tid/ttid Passat 2.0 Audi A4/A6 BMW 320/520 Var får jag mest ut för pengarna? En saab som gått runt 12-19000mil. Passat från 17-19000 Audi från 18-20000 Bmw från 20000+ Tack för hjälpen.Svar på inlägget: Köpråd: Diesel Kombi 80000krkolla även på Vectra 1.9CDTI (samma som saab 9-5 samt att vectran går tystare enligt mig) Dock så är det lite småfel på just 1.9CDTI med EGR-ventil osv samt urtrampninglagret(på manuella) annars så är det många taxibilar som kör med dessa går billigt, 0,4 landsväg 0,55 blandad körning med Automatlåda(Borde gå något billigare med manuell) ang passaten, de känns som att dom krånglar en del.. efter 20 000mil så verkar de vara ren dynga om man utgår från blocket(motor bytt" på många) samt folk som äger sån bil. 140hk motorn verkar inte helt bra iallafall men någon annan får uttala sig som vet mer.


Men Audi och Passaten har samma 2.0 motor va?


ja borde ju dom ha. dock så står 145hk på Audis vet dock inte om det är någon skillnad.


9-5 1,9TID är pålitliga och bekväma. Men aningen tunga och endast 5 vxl - inte supersnåla. Ford Mondeo är ju annars inte tokiga.


Bör man satsa på en saab 9-5 tid eller 9-3 ttid. Är 9-3 marginellt mindre eller är det en enorm skillnad? Kör en bmw 318i -00 som förövrigt har varit min första bil i 3,5år. Om man jämför.


9-3 är marginellt mindre, men lite roligare att köra istället. 9-3 TTID med 180 hk ska ju vara en riktig pärla, satsa på en sån!


lol det blev en: Audi a6 2.7 TDi -06. När man köper en bil hos en firma där den är avställd, är det en summa jag måste betala på plats eller får jag räkning från trafikverket? Aldrig köpt från bilhandlare förr...


kolla min merca. den är till salu, men den kanske är lite gammal?


Ja, och törstig. Plus att jag redan bokat bilen Tack ändå!


Du får en räkning från trafikverket i din brevlåda.


Tack så mycket! Kan knappt bärga mig. Vill ha den nu! Måste vänta tills imorgon


de Nada. Det är alltid kul att få hämta bil. Senaste inköpet var över på 25 minuter, en Yaris -14. Jag har dåligt tålamod. Priusen jag bruksar tog längre tid, 90 minuter från att jag först exponerades för den till att jag ägandes tog den ifrån butiken.


Haha det ska vara så ju. Jag sa att jag köpte bilen för utsatt pris om jag fick en dragkrok monterat och besiktad och försäkring. Det gick fint detKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka