Köpråd: VW Scirocco 1.4TSI

Har kollat lite på en VW Scirocco 1.4TSI. Vad kan vara bra att veta om dessa ? Finns det någon som har tillgång till uppgifter på bilar och kan kika på en bil till mig ? Tacksam för lite svar



Svar på inlägget: Köpråd: VW Scirocco 1.4TSI



Fanns ett helt gäng runt Sthlm. Prutläge! Denna tyckte jag såg rå ut:http://www.blocket.se/stockholm/VW_Scir . 15&w=3 Vet bara en kille som hade en. Bytte dock bort den pga barntillskott. Han var nöjd men klagade över bakåtsikten. Backkamera finns som tillval. Bilen bygger på Golf och bör väl vara hyfsat pålitlig? Ser aldrig trådar om krånglande bilar men det finns väl inte så många i landet heller kanske? Eftersom de finns så många hade jag börjat bjuda 105tkr på en bil som kostar 120tkr... Bättre börja lågt.



Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka