Köpråd: 240z

Hallå Efter att ha sparat ihop en massa pengar så har jag nu blivit sugen på att köpa en ny projektbil (inte min fösta). Denna gången är jag sugen på en 240z, jag har räknat på vad allt kan kosta osv och jag tänker mig import från USA då de är svåra att hitta i sverige. Visionen är att köpa en som är relativt orginal och sedan sätta på ett bodykit och flares och att göra lite annat småpill med den. Och gärna en LS motor också. Jag är dock inte sugen på att göra en stor förlust, så min stora fråga i denna tråden är, hur mycket tror ni en väl genomgången 240z som är importerad från USA skulle kunna gå för i sverige? det är lite svårt att veta eftersom de inte finns några på blocket. Jag ser gärna att ni svarar vad ni tror att en 240z med låt säga en LS2a & 6-växlad manuell låda i och även vad en 240z med orginalmotorn & orginal lådan i skulle kunna gå för. Tacksam för svar men även för småtipps med vad man kan tänka på om man ska importera en bil från USA. Kan även nämna att jag tänkte ta hjälp av en importfirma för att underlätta importen. Sammanfattning, Vad tror du en bra renoverad 240z kan gå för med orginalmotor (låga mil) kan gå för och vad kan en 240z med låt säga en LS2 motor gå för? Ha en trevlig dagSvar på inlägget: Köpråd: 240zÄr väl inget svårt att hitta en Volvo 240 här i Sverige..? (förlåt men din topic lämnade en del att önska när det kom till tydlighet..)


han menade en Nissan Fairlady Z eller Datsun 240Z tror jag


Ahaaa...


precis som andreas_1996 skrev så är det alltså en datsun 240z jag menar


Då skriver man heeeeeela namnet på bilen i topicen.


Finns väl ändå ingen Volvo 240Z


240 Zlatan Edition, made by Sweden. Får nog bäst svar på Datsun forum, så pass ovanliga bilar här..men rent generellt, dåligt rostskydd och risk för tidigare krockad?


Tack för den iden, får ge de ett försökKöpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka