Köpråd: Lite Större bruksbil max 20000 kr

Behöver en lite större bruksbil för max 20000 kr. Helst kombi. Drag. Driftstabilitet framför fancy, AC ett måste. Rejäl förar- / passageraplats - är 191 cm lång. Ser fram mot era tips, er kunskap och förslag på märken och modeller Är just nu inne på Toyota Avensis kombi -00 och uppåt - Vad att tänka på ? - Att se upp med? Precis nu ska jag ev. kolla på denna. Gått långt? http://www.blocket.se/dalarna/Toyota_Av . 8.htm?aw=1Svar på inlägget: Köpråd: Lite Större bruksbil max 20000 krDu får ju mycket för pengarna om du kollar på Saab. Dom står ju inte så högt i kurs just nu.


Sant Lite "allergisk" mot saab dock men har du en modell/årgång att kolla på?


Ford Mondeo 00-07 ?


Kan flika in att man kan få 2004:or för runt 20 som verkar vara i OK skick. Tex: http://www.blocket.se/gavleborg/Saab_9_ . =6&w=3


Ok Mondeo kanske kan vara ett alternativ. Annars är väl Focus rätt ok?


Beror på årsmodell, den efter 06 är bättre byggd och bättre rostskydd. Men att kolla på Mondeo 00-07:Rost i dörrar på de tidiga årsmodellerna Knack i insug vid belastning på bensin 4orna (4an i 30, fullgas) Oljeläckage på V6orna Handbroms, vajrarna börjar kärva och byts de inte i tid kan även oket kärva.


Bra råd, tack Hur är det med Avensis kombi?


Klockrena bilar. Slitstarka och tystgående med låga ägandekostnader. Modellen med VVT-i som den du länkade är att föredra på så vis att den har kamkedja och ännu lägre bränsleförbrukning samt något trevligare köregenskaper. Känslig punkt på dom är rost, börjar i regel i bakre skärmkanterna där dom möter tröskellådorna. Motorer och växellådor är på sedvanligt Toyotamanér i princip skottsäkra även om dom inte är servade enligt plan. Du behöver inte vara rädd för en 27000 milare, låter den som den ska och känns tajt och fin, är det en bra bil som förmodligen kommer transportera dig många problemfria mil.


Tackar Får se om det blir titt på Avensis på måndag, skulle komma förbi mig då sa hon.


Det blev Avensis som jag länkade till med en reservation på kvittot. Motorlampan lyser och har gjort det till och från ca 2 år enligt tidigare ägare. Inlämnad och utbytt det som skulle vara fel, lamba sond enligt ägaren. Lampan återkommer och försvinner ibland och har aldrig löst sig på riktigt. Jag har skrivit in att jag har rätt av häva köpet fram till mitten av Juli vilket hon gick med på. Har ni lösningar, erfarenheter att dela med er? Att bara gå till någon verkstad och betala för deras datoravläsning sol kanske inte leder fram åndå känns rätt kasst. Jag är i Falun / Borlänge nu så tips på lösning själv eller via någon vettig person / verkstad i närheten är välkommet. I övrigt vad det lite bromsfix och bakre torkare och inte mycket rost så det känns ok, låter bra, går bra, inga missljud osv.


Kolla felkoderna först innan du byter något..


Jo det tänkte jag. Kan man se dom själv och hur i så fall? Eller krävs annan utrustning. Kan tillägga att det är en Toyota Avensis Kombi -01 VVT-i 2.0 Drygt 27600 mil. Om annonsen tas bort.


OM du är sugen på en Avensis, så hade jag nog kikat på denna istället:http://www.blocket.se/sodermanland/Toyo . 23&w=3


Helt klart i bra skick!


Så det blev den jag länkade till i början. Verkar bra och nu är baktorkaren igång efter rejäl dos 556


Härligt, jag gissar att du kommer bli nöjd med den. Om du plockar bort säkringen EFI (Electronic Fule Injection) en liten stund så 0-ställer systemet och motorlampan slocknar. Toyota brukar inte vara dyra att läsa ut felkoderna, 400kr och gör dom jobbet sedan bjuder dom på felsökningen, så gjorde dom när ABS givaren efter 31000mil gick sönder på fruns Corolla -98. 5-56 is da shit, kul när det är så lätt renoverat.


En fråga. Torkare för sig fint nu men avslutar sekvensen i mitten av rutan förutom ibland efter då sen går ner till standardläge? Rör sig bra annars så det verkar ok.


Torkar motor.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka