Köpråd. Nån go bakhjulsdriven

Tjenare vad ska man köpa för bil om man är sugen på en go snygg bakhjulsdriven bil? Det ska vara lätt att hitta delar till den ock. Ett riktigt stort pluss om de är turbo eller lätt att konvertera. Prisklass upp till 30k. PS Volvo är uteslutet för länge sedan. //OscarSvar på inlägget: Köpråd. Nån go bakhjulsdrivenBmw 3 eller 5 serien med raka 6an på 2,5liter Har själv en 523 e39a i fint skick som jag köpte för 14000, har själv planen att i framtiden turbokonverta.


Jag hade lätt satsat på en BMW e36 325 utan vanos om du är sugen på turbo oöppnad m50b25 tål stryk!


tack för hjälpen men det är inge som har nått förslag på en lite mindre bil/japan stuk


Kasta in lite mer pengar så har du en mr2 turbo. Då blir det riktigt roligt.


Nissan 200 är liten och lätt med turbo toyota starlet tidigt 80tal


Lexus Is200 sport? Lamelldiffad med rak6a 1999-2004a får du också billigt med kvalite och verkligen skön komfort om något.


http://www.garaget.org/?car=334137 En sån från -99 fram till -03 får du lätt under 30k bakhjulsdrift åker bra mycket bättre än i nån mercedes i samma klass eller BMW. jag letar själv efter en fast Diesel.


Mitsubishi Starion, Toyota Supra MK3, Mazda MX-5 är några förslag.


Av alla bilar jag kört/ägt är Miatan/MX5 den som ger mest körglädje för pengarna. Bakhjulsdrivet lätt och billig.


en till sak som skulle hjälpa var om den va mer än en sitplatts...


http://www.blocket.se/orebro/Toyota_Cor . =8&w=1


Porsche !


Läste du TS frågeställning? Är det "lätt" att hitta delar till en Porsche? Eller för den delen enkla att eventuellt turbokonvertera dom?Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka