Köpråd generator volvo V70 -01

Hej! Troligen så har generatorn lagt av i min bil enligt vad de på Volvoverkstaden kunde mäta sig till. Så nu undrar jag vart jag får tag på en billigast som är av bra kvalitet. Det jag hittat är att mister auto . se har billiga utbytes men det verkar vara lite lotto om man får sina grejer därifrån eller inte. Vad har ni att rekommendera? Originalnumret är 8251071. Volvo skulle ha 5500 spänn för en ny generator så det känns lite last resort. Mvh DanielSvar på inlägget: Köpråd generator volvo V70 -01Någon som har erfarenhet av generator ifrån Frej Bildelar?


är de inte bara kolen som behöver bytas?


Inte en aning. Men kanske knäckte den när jag körde med dåligt batteri. Jag känner mig inte riktigt bekväm med att själv demontera och greja med detta då det är remmar å massa hjul osv. Men vore ju trist om det vore något så simpelt när jag väl köpt en ny generator för dyra pengar. Kanske ska be dem på volvo demontera och leta lite. Frågan är bara vart arbetskostnaden landar då.


Ja de kan bli dyrt i längden när man tyvärr inte kan felsöka själv. Men en beggad generator måste va hyffsat billig..


Ja precis, är ju så Jag köpte en renoverad bosch från frej bildelar för 3240 spänn. Skall räknas som ny och 2 års garanti. Så får hoppas det blir bra. Kommer väl imorgon kanske.Köpråd - få tips på hur du köper den billigaste bilen

Att tänka på när du ska köpa bil. Ha inte bråttom när du köper begagnad bil. Du har mycket att vinna på att undersöka marknaden. Begagnatmarknaden skiljer sig en hel del från marknaden för nya bilar. Urvalet är till exempel mycket större. Det finns också fler bilhandlare som säljer begagnat. Dessutom kan man köpa av privatpersoner.

« Tillbaka